ruzqarqulu tgcyi kızımda çeşitli alerjik reaksiyonlar var . Polen, köpek epiteli, çim, ot karışımı gibi bunlar yara yapıyor. O yüzden bu şampuana geçmemiz istendi.
tgcyi bisenakillisinzaten yarin acil almam lazim olmazsa bu seferlik eczaneden alayim tesekkur ederim🌸
tgcyi ElisaMom_ evet guvendigim biride bana onu tavsiye etti sanirim biobaby alicam bende tesekkur ederim🙏🌸
pembekalanchoe tgcyi deterjanı ben de beğenmedim lekeleri çıkarmıyordu ama şampuandan çok memnunum kokusuz köpük şampuan herhangi bir sorun yaşamadım
Pamukhanim_ tgcyi Doğduğundan beri Dalin ve ecowell kullanıyorum ecowell içeriği değişmiş şuan sadece dalin
Pamukhanim_ tgcyi hayır denedim yakmıyor biz göz yakma sorununu ecowell de yaşamıştık benim kullandığım Rahat ve mutlu adı babam bakkal direk üretim yerinden geliyor dedi bu markette satılanlar bazen içeriği farklı olabiliyormuş maliyeti düşürmek için
tgcyi sarapchanel dalin evet ama unibaby sasirdim deterjani islak mendili o kadar sevilirken sampuaninin onerilmemesi ilginc
tgcyi bidebayilistersenferiya evet sebamed benmde aklima geldi ama cevremde kullanan kimseye denk gelmedim oyle kaldi