deleted20517 dilaninal amin inşallah Allah razı olsun,sizde sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah 🤲🏻🥰
zeynebimd dilaninal valla bilemicem canım isim karakterlerine inanıyorum ben mesela ikra tanıdıklarım var çok yaramaz elde avuçta durmayan çocuklar benim ikra da öyle tam anlamıyla bir erkek çocuğu 5 dk yalnız bırakamıyorum 😇🤣
dilaninal zeynebimd Bende ismin anlamını çok önemserim çünkü taşır çocuklar onu öyle düşünüyorum ama ne bilim ikra hiç duymadım yaramaz pek etrafımda yok 🥰🤣 Allah kolaylık versin diyelim
AtesPerisi dilaninal Benim kızım var 4 ay 16 günlük ismi SERRA Kur’an-ı Kerim’de 2 âyette geçiyor anlamı bolluk bereket ferahlık demek 😍🥰😘
Yusufagahinannesi dilaninal idil bence. Mihra aden alya arya bu isimler herkeste var bence çok sıradan ve sıkıcı. (Linçlenmesin şahsi fikrim bu)
dilaninal Yusufagahinannesi Ne yalan söylim bende öyle düşünüyorum ama mihra nın çok olduğundan haberim yoktu 8 mihra gelmiş 6 İdil 🥰 ama sanırım İdil olacak 🤣🥰
Yusufagahinannesi dilaninal idil çok kibar naif ve az kullanılan bi isim çok beğendim adıyla yaşasın 🩵
acelysmom Kesinlikle İdil🤍 isminiz Dilan herhalde ve çok uyumlu görünüyor. Mihra ismi artık herkeste var ama idil hiç duymamıştım kulağa hoş geliyor