Deletedmom_897 hlytkl Canim peşinat vermedik biz hatta orda ki görevli de vermeyin altına yatırın en azından o kazandırır burda paranız 5 ay bosa bekler dedi .Biz de arabamızı satmıştık ona altin aldık 400.000 girdik Nisan da teslim aylık ödemesi 23 bin.Üstünü biz kendi birikimimiz ile tamamlayacagiz🌸
hlytkl Deletedmom_897 Hayırlı olsun şimdiden, peki bu 23 bin tl sabit mi kalacak artacak mı, 4 milyona mı girdiniz
Deletedmom_897 hlytkl yok canim 400 bin araba icin girdik biz sabit sanırım zaten 16 ay bizim ödememiz belki son ayda fiyat değişiklikleri olur 23 değilde 25 bin olur yine fazla çıkmaz
nesemom hlytkl bizde şubat ayında arabamızı eminevim ile aldık geçen sene eylülde girmiştik peşinatlı sistem 1 milyon için 352 bin peşinat verdik 70 bin tl dosya masrafı aylık ödemelerimiz 32 bin tl idi dedikleri zamanda parayı yatırdılar bizde noter işlemlerini yapıp arabayı aldık
nesemom hlytkl bizimki taksitler artan şeklindeydi 12 ay 32 bin kalan 5 ay 38 bin ödedik yani ödüyoruz hala taksitler sabit kalsın diyorsanız yardımcı oluyorlar şubeden bilgi alabilirsiniz
eserekli_kiz11 hlytkl evet aldim ama 2021 yilinda eve yazildik daha cekilis cilmadan fiyatlar uctu arabaya cevirdik bekle bekle çıkmıyor pesinat arttirdik artk oyle aldm ama yine cekilisle cikmadi artk cekilis hakkikiz bitti onlar verdi temmuz ayinda aracimi aldim kesinlikle cekilise girmeyin cekilissiz olan mantikli
hemm 01_bebisko arabayı bekarken Bi yazıldık aldık 2021 yılında ablamda ev aldı evlenincede eve yazıldık eşimle hala, ödüyoruz ama çok şükür hiç sıkıntı yaşamadık biz ♥️. Yaşayan, insan, da çok, ama
snyck hlytkl 5 aydan önce vermiyorlar diyelim 1milyon istediniz ayda 40 bin ödüyorsunuz 1milyonun yuzde 40ini onlara 10.ayda vermiş oluyorsunuz o zaman 10.ayda parayı çekebilirsiniz diyelim ki ayda 25 ödüyorsunuz o zaman paranızı 16.ayda alırsınız istediğiniz paraya ve ödeme miktariniza gore değişiyor ama sabit olan 5.aydan önce alamazsınız ve yüzde 40ini tamamladıktan sonra alabilirsiniz bu yazdiklarim peşinatsiz icin.pesinatli tam hatirlamiyorum yuzde 27 yada yuzde 35 peşinat şartları vardı galiba örneğin 1milyon istiyorsunuz 350 bin siz verdiniz ayda 25 ödeyeceksiniz normalde 2.ayda almanız lazım ama 5.aya kadar vermiyor