kayrasehr etkafa Çupra soslayıp patatesle fırına atacam nasip olursa oğlana da tavuklu sebze çorbası yaptım içirdim akşam da mama içer gün içinde de meyve pürelerim var küçük kavanozlarda yapıp buzluğa atıyorum çıkarınca hemen eriyor onlardan yediriyorum yoğurt muhallebi falan az büyüsün artık ne yersek onu yedirmeye çalışacam böyle çok yorucu oluyor
mamacitaa_ etkafa karışık tavuk çıkardım göğüs but 🍗 çözünmek üzere yemek yapmam lazım suan ya ama aklımda hiç fikir yok 🥹 ıslak kek yaptım şimdi kızlara yediriyorum da 😻
mamacitaa_ etkafa sanırım bu dediğinizi yapacağım 😊 üstüne baharat tuz filan bide biber domates filan dimi var mı bi tarifin bacim 😻
myangelson gizememre yani sizin tam Karadeniz 😄😄 ben çorbasını çok severim ya satmasını da ama yemeğini hiç sevmem ilk hamileligimde kokusundan bir tiksindim hala aynıyım 😄
HicretArin etkafa Etli kuru fasülye, bulgur pilavı ,salata, havuç tarator Bebeğime de balkabaklı havuçlu kapyalı çorba içine basmati pirinç koyarım
HicretArin etkafa Ahaha valla çocuklarla en kolayıma geleni yaptım akşamda kaynanamlar gelecek beraber yeriz 😂