myangelson etkafa inşallah ya çünkü baya zor bir bebek 🥲 büyüdükce biraz daha kolay oluyor tabi yine zorlukları var yok değil ama bebekliginde çok daha zordu 🥲
gizememre etkafa yok yok çok şükür ❤️ bir de hafta içine de kalsın diye bu kadar çeşit yapıyorum çalışınca zor oluyor her akşam yeni yemek 😂
gizememre myangelson meşhur bir Karadeniz çorbası mısır aşlığı derler ondan yapılır yoğurtla soğuk içilir enfes bir şey🥰🥰
myangelson gizememre yaa hiç duymadım gerçekten ama güzeldir kesin mısırın olduğu herşey çok güzel bence 😄 Aslında biz de sakaryaliyiz Batı Karadeniz ama hiç duymadım. Karalahana çorbası yemeği sarması Mısır ekmeği falan hep yapılır ama onu görmedim 😄
gizememre myangelson ben Samsunluyum canım size göre biraz daha Karadeniz oluyor 😂😂 karalahana pek sevmiyorum ya 😂
Birprensannesii__ etkafa Zeytinyağlı biber dolması,mercimek çorbası birde canım buskivili pasta çekti onu yaptım 😄
myangelson gizememre yani sizin tam Karadeniz 😄😄 ben çorbasını çok severim ya satmasını da ama yemeğini hiç sevmem ilk hamileligimde kokusundan bir tiksindim hala aynıyım 😄