alpege_ pinkfloyddd evet sehir hastanesinde genel anestezi yapacagi soylendi 12 sinde kan alinacak 13 unede sunnet planladilar insallah kolay gecer :(
mine61 Benimki 14 aylık bana kalsa ben 3 aylıkken yaptıracaktım eşim istemedi büyüsün falan dedi benim oğlumda dil bağıda var anestezi almışken ikisini bir yapalım dedi kadın doktorumuz
uras1106 onceuponatime_ merhaba 5,5 aylıkken düşünüyoruz nasıl zorlandınız birde genel anestezi mi oldu bebeğiniz
butterflyy_ mine61 18 aylıkken 😒bana kalsa 1 yaş öncesi istedim eşim sorun çıkardı sonra pişman oldu tabiii kiii tam aklı ermeye başladığı evreydi o yüzden zorlandık bekleseydim dedim 6 yaşına kadar o kadar pişman oldum ya 1 yaş öncesi yada 6 yaş sonrası o ara varya o ara 😄😄
aslanilebenan 2,5 aylığız çarşmba günü yaptıracağız inşallah. 5 dakika sürüyor diyorlar doğru mu yaptıran arkadaşlar neye dikkat etmeliyim?
seros3535 aslanilebenan 5 dakika değilde bi 15 dk sürüyor iğne vuruyor kesiyor dikiyor vs yanınıza mama alın veya süt sağın işlem sırasında bazen içirilmesini isteyebilir doktor ve yanınıza telefon almamızı söylemişti dikkatini dağıtmak için
onceuponatime_ uras1106 merhaba lokal anestezi ile yapıldı biz klipsli yaptırdık,ilk gün zor geçti ama geri kalan günler gayet rahattı 20 günde pipisi tamamen iyileşti