KayraVeAnnesi_06 Dedektifgadget Burda herkes pasta yaptığımı biliyor neden başka resmî alıp atıyım ki ayrıca inanmıyorsanız oğlumun elinin çıktığı bir resimde var atarım sorun yok kendim yapıyorum
ikiierkekkannesii Dedektifgadget yok yok yapay zekaya yaptırmış 😅 kendisi yapmıştır neden sahtecilik yapsın ki?
mamacitaa_ KayraVeAnnesi_06 ayiiiii🫶🏻 bayıldım ya. Elllerinize sağlık 😻😻 Pinterest gibi duruyor djdjdj
anonimli KayraVeAnnesi_06 ay çok iyiiii başka gönderideki pastalarınızı da gördüm aşırı güzel yapıyorsunuz pasta sitelerinde görüyordum ben bu türleri Eliniz çok yatkın bence bunu işe çevirin derim 🌸🌸
KayraVeAnnesi_06 mamacitaa_ Modellere bakıyorum ordan ama pasta yapıyorum zaten evde kendi çevreme sadece satış yapmıyorum 🙏🏻✨
Dedektifgadget KayraVeAnnesi_06 ya hatırladım sizi biliyorum elinize sağlık pasta için değilde fotoğraf için öyle demek istedim 😥🥰🥰
bossmomm KayraVeAnnesi_06 çok güzel görünüyor üstü biraz sade kalmış ama. Pandispanyayı kendiniz mi yaptınız
KayraVeAnnesi_06 bossmomm Diğer sene yaptığım daha hareketliydi komple kalp bunu böyle yaptım birde vaktim kısıtlıydı kuzenimin de çeyizi gidecekti bu sene böyle oldu 🤭
mamacitaa_ KayraVeAnnesi_06 anladım. harikasınız, böyle becerikli hemcinslerimi görünce mutlu oluyorum 💘🥂
KayraVeAnnesi_06 bossmomm Yani o değil alıp buraya koyduğum düşünülmüş ama benim pasta yaptığımı tarif verdiğimi burda bilen çok insan var sorun yok postlarımda var inanmayan bakar 🙏🏻✨❤️
alparslanmomms KayraVeAnnesi_06 çok güzellll ellerinize sağlık sadece yazım yanlışı olmuş o dikkatimi çekti 🙈iyi ki olsa daha hoş olurmuş 🌸
KayraVeAnnesi_06 alparslanmomms Evet ama yazı daha küçük olmalıydı , benimde değiştirecek vaktim yoktu az mesafe kalıyordu pastanın boyutundan dolayı bende sorun etmedim ☺️🙏🏻
KayraVeAnnesi_06 anonimli Çok teşekkür ederim inanmayanlara gelsin bu yorumunuz çnkü sürekli yapıyorum 🙏🏻 Düşünüyorum ama oğlumla şuan yapmak zor oluyor eğitim almam da şart , sonrası için düşünüyorum ama severek yapıyorum 🙏🏻🌸✨
KayraVeAnnesi_06 anonimli Çok teşekkür ederim inanmayanlara gelsin bu yorumunuz çnkü sürekli yapıyorum 🙏🏻 Düşünüyorum ama oğlumla şuan yapmak zor oluyor eğitim almam da şart , sonrası için düşünüyorum ama severek yapıyorum 🙏🏻🌸✨
bossmomm KayraVeAnnesi_06 evet görüyordum postlarınızı. Zaten pinterest bir fikir uygulaması ben kombinlerimi bile ordan seçiyorum🤣🤣