Demett Oğlum anaokuluna gidiyor, öğretmeni çok çok iyi çok memnunuz ögretmenler günü yaklaşıyor bayan ögretmenimiz için hediye fikirleriniz nedir hanımlar
coldplayy Demett Ne alırsanız alın ama mutlaka değişim fişi alın🌻 Bir de kupa, fincan kesinlikle almayın, o kadar çok geliyor ki ben dağıtıyorum etrafa. Çok pahalı bir hediyeden de kaçınmak gerekir diye düşünüyorum. Sevgiler💐
aayyyssee Demett takı takmayı seviyorsa gümüş hoş bir takı olabilir,lütfen bardak çanak almayın çok alınıyorr
coldplayy Demett Olur hatta bana göre o da bir tık pahalı, daha uygun birşey de olabilir. Değişim yapabileceği bir yerden olursa iyi olur. Çünkü herkesin zevki farklı.
Elif1150Ecem Demett bence adına bir fidan bağışı yapabilirsiniz 💚🙋🏻♀️😘 malûm ormanlarımız yandı,🥹hem anlamlı hemde amacına uygun bir hediye olur,ben şahsen öyle yapıyorum…🦋💚
merrv26 Demett toplu alınıyorsa saat yada çanta olur ama sadece kendiniz alcaksanız daha makul bi hediye olabilir fincan takımı nevresim takımı cüzdan vs gibi
betulland Bu TV örtüleri var renkli renkli örüyorlar. O tarz bir şey yapabilir veya yaptırabilirsiniz. ☺️
Sarikuzumalp Demett Biz geçen sene çanta almıştık sınıfça ama öğretmenimizi çok sevdiğimiz için manevi bir şeyler de yapalım dedik. çocuklara tek tek öğretmeni ile ilgili güzel şeyler söylettik. Tek tek video yaptık. O sabah hiç birimiz kutlamadık öğretmenler gününü biraz morali bozuldu. Sonra öğretmenimizi başka öğretmene çağırttık sınıftan çıktı çocukların ellerine hemen pankart verdik hepsinde güzel şeyler yazıyordu. Sınıfa bi girdi konfeti, ekrana yansımış video, çocukların elinde pankart şok olmuştu ağladı baya duygulandı :)