Kızlar selam bugüne kadar namaza başlama girişimlerim maalesef başarısız oldu aslında ilk başlarda çok güzel devam ettim ama regli olduktan sonra ara verince devam edemedim tembellik ettim şeytana uydum sayısız kez başladım bıraktım şimdi yeniden başladım inşallah bu sefer bozmadan devam edebilmek istiyorum. Birincisi dışarda namaz kılacağım zaman zorlanıyorum tesettürlü değilim kendime çok pratik bi elbise örtü yaptırdım yanımda onu taşırım sorun değil ama az da olsa makyaj yapıyorum allık rimel, göz altı kapatıcısı kullanırım dışarıda her seferinde makyajını sil abdest al yeniden makyaj yap yanımda çocukla zor oluyor bunun için pratik bir öneriniz var mı? Abdestliyken makyaj yap demeyin hiiiç abdest tutabilen bi tip değilim çok su içerim çok tuvalete giderim🙈 makyajdan vazgeç diyede linçlemeyin lütfen zaten çocuktan vakit bulup kendime yapabildigim doğru düzgün bir şey yok bir rimelim bir allığım var 😁
İkincisi ise dinimi daha güzel ve detaylıca öğrenmek istiyorum fıkıh öğrenmek istiyorum bunun için tavsiye edebileceğiniz kitap ya da video var mı. Şimdiden teşekkürler.