Poncikkkk Arkadaşlar doğum yardımına başvurdum başvurunuz onaylandı yazıyor ama parayı nasıl alcam bilmiyorum siz nasıl aldınız
Dfncgdm2022 Poncikkkk takıp edeceksın cnm sayfasından zaten yattıgında mesaj gelıyor sana bıde artık kartla cekım var bankaya gıdersen yardımcı olurlar sana
Dfncgdm2022 Poncikkkk bıde bu ay almazsınız muhtemelen bır dahakı ay alırsınız mesela ben temmuzda dogum yaptım cok gecmeden onaylandı ama agustosun sonunda aldım paramı
metomom Poncikkkk benim bebeğim 4 Mart 2025 te doğdu ilk çocuğum her ay belirli bi para alabiliyor muyum
Bussskk İlk öğretmenim ailem uygulamasını indirin oradan çocuğunuzun ismine tıklayarak bilgiler kısmından ayın kaçında hesaba yattığı gözüküyor takip edebilirsiniz
yusufaslaninannesi Poncikkkk halk bankasına gidin kart veriyorlar ATM den çekiyorsunuz ama ilk çocuksa direk bankadan tek seferlik veriyorlar
Poncikkkk yusufaslaninannesi teşekkür ederim sağolasın bankaya gitmeden olmuyor mu ziraat hesabına devredebilir miyim acaba
aslanilebenan yusufaslaninannesi merhabalar ağustosta doğum yaptım uygulamada görünüyor ödeme listesi şeklinde 2 aylık ama kart verdiler içi boş bi fikriniz var mı
cauuv2 Onaylandıktan 2 ay sonra paramı çekicem kasımın ilk haftası. 2 aydır onaylı ama para yatması 2 ayı buluyor bilginiz olsn
yusufaslaninannesi Poncikkkk hayır sadece halk bankasından alabiliyorsunuz kartı verdikten sonra da illa parayı çekmenize gerek yok alışverişte bile kullanabilirsiniz
brgl42 Dfncgdm2022 eylülün başı doğum yaptım hemen başvurdum ekimin 25 inde yatacaktı sisteme giriyorum 30 Ekim dediler hala yatmadı
Dfncgdm2022 Poncikkkk sıstemde neye gore para yatıyor bılmıyorum ama mesela bana bugun mesaj geldı halk bankasından yarın gıdıp cekıcem
Mnkksercem brgl42 merhaba bende de bugün yatacak görünüyor hesap filan açmadım nasıl bakıcam yatıp yatmadığını