bububuu 1. Si evt sizin gibilerin annelgiini sorgulamak maaesef yine biz annelere düşüyor. Sorgulanlak istemiyosaniz sorgulancak bi anne olmayin o zaman.
- Si
bububuu parayi dusunen sizsiniz paradan bahsetmedim bile orada
Paradan bahsetmiyosaniz paranin Allah belasini versim diyosaniz demek ki oaraya cok da ihtiyaciniz yok o zaman ee siz 20 aylik bebeginizi 1 yil sehir disina birakmanizin tam olsrak sebebi ne? Oaradan biz mi bahsettik?
bububuu en azindan bir yul annemde kaldin ben araba falan alana kadar sonra kres ayarlariz diye dusunuyorum
Arabayi öpücukle mi alcaksiniz? Derdiniz maddiyat degilse neden bu calisma israri? Bebginiz bakiciyoa alismiyo krese gitmiyo yani kisacasi her yolu deniyosunuz Cicugunuzu basinizdan savmak icin. En son dada annenize göndermeyi düşündünuz. O 10 ay 5 ay cocugunu birakanlar kim? O cocuklarin yaninda anneleri var. Anneleri yoksa sabah gidip aksam gelen anneleri var. Hic bir saglikli anne cocugunu aylarca baska bir yerde kalmasina musade etmez. Kaldi ki o anneler ile kendinizi kiyaslamaniz da sizin cok normal olmadiginizi belli ediyor. Emin olun (ki olmasaniz da umrumda degil size anneligimi ispatlamak zorunda degilim) sizden daha iyi anneyim. 18 aylik bir oglum var simdiye kadar en falza 3 5 saat birakabildim kostura kostura eve gelip vijdan azabindan geberdim sanki terk etmisim gibi. Ha anneligimi sorguladiniz dimi? Evet cocugumu 1 yil baska sehre godnerip kurtulmayi hic dusunmedim fikir olarak hile sklima getirmedim sizin gibi o yuzden sziden cok daha iyi anneyin rahat olun.