yanissa alparslanmomms evet heryere giderken pimpirikli görümcem beş dakika uzağımda çaya çağırıyor hadi gdielim diyorum otururuz sohbet ederiz çocugu sürekli bir yerlere götüremem istiyorsan sen git ben bakarım diyor
kbrayksel yanissa E bu çocuğun hiç arkadaşı olamayacak o zaman? Okula nasıl gönderecek merak ediyorum.
yanissa ikiierkekkannesii babamın babaannesi oldugu için istemiyor sanırım temizliğinden süphe ediyor yaşlı kadın tek yaşıyor kendi babaannem rahmetli oldu. Kadın da torununun torununu görecek yani
ikiierkekkannesii yanissa Olsun yinede aile büyüklerinden birisi. Neden temizliğinden şüphe ediyor ki ? Bakımsız mı ? Aile apartmaninda kimse bakmıyor mu ? İlginç.
yanissa 3kedili2bebekli kendi babaannem değil babamın babaannesi torununun torununu görecek yani tek yaşıyor temizliğinden mi süphe ediyor anlamadım aile apartmanı birde amcamlar da orada oturuyor simdi herkes gelicek kucağına alacak diyor babama söyledim kimse olmayacak diyor ikna edemedim hala çok küçük diyip duruyor bu kadının ne zaman vefat edeceği belli değil sonuçta kaç yaşında diyorum ama sürekli bişey olursa ailen yüzünden diyor
3kedili2bebekli yanissa gerçekten günaha giriyor aile büyüğünü hiçe sayıyor bir şey olursa sorumluluğu bende deyin çıkın gidin ya olur mu öyle şey fanusta büyütmek dedikleri bu olsa gerek
yanissa cokbilmismom evet biraz abartıyor bende söylüyorum ama amcanlar falan da gelir çocuk elden ele gezer diyip duruyor kimse olmayacak diyorum bişey olursa çocuga senin ailen yüzünden diyor bu sefer
yanissa Minel-inannesi kendi babaannem değil rahmetli oldu. Babamın babaannesi torununun torunu oluyor yani oğlum o yüzden ölmeden görsün diyorlar. Eşimde tek başına yaşıyor yaşlı kadın diye temizlikten süphe ediyor aile apartmanındalar amcanlarda gelir çocuk elden ele mi gezecek diyor
Minel-inannesi yanissa valla güzel anne siz o çocuğun annesisiniz ve evladınız için en iyisinide siz bilirsiniz. Evet babadır sevsin oynasın bakımını versin de annenin işine gezmesine de bu kadar karışmasın yani. Şimdiden yeter uleyn höst demezseniz daha çoookkk eve hapis kalırsınız siz.
yanissa 3kedili2bebekli gerçekten öyle kendisi evden çalışıyor sürekli evde beni de soktu o fanusa bütün ücretsiz izinlerimi alayım çocugumu kendim büyüteyim diyordum ücretli iznim bile bitmeden işe dönmek istiyorum resmen
lal37 yanissa sakınan göze çöp batar Allah korusun bu kadar sakınmayın çocugu mikrobun içine sokmuyorsunuz sonuçta ben eşime yemeğe gidelim dediğimde cocuk durmaz diyor millet 3 aylık bebeğiyle Asya turuna cıkıyor bizim cocuk tavuk dünyasına gidemiyor diyorum 😂
yanissa lal37 ahh gezme konusunda sıkıntısı yok japonya tatili düşünüyor.. şuan bile gidelim bir yerlere bilet buldum desem gidelim der. Akraba ziyaretlerine karşı böyle ya da markete falan gidelim diyince böyle yapıyor anlamıyorum 😅
eduru1 yanissa sakınan göze çöp batar bir yana, bebekler nasıl alışırsa öyle gider derler.benimki de 2.5 aylık yaşlılara bilerek götürdüm ya bir daha göremezlerse nasip olmazsa diye 🥺 bir kere kucakladılar sonra bebeğim ağladı ben geri aldım uzaktan bakıp seviyorlar.
yanissa eduru1 bende nasip olmazsa diye düşünüyorum eşim en azından 3 aylık olsun diyor kimsenin yarına çıkacağının garantisi yok sonuçta yaşlı kadın diyorum ölmek için senin çocugunumu beklemiş diyor çok fazla ısrar edince benimde kalbimi kırıyor
yanissa kbrayksel arkadaş çevresi çok geniş eski dostlukları var ama onlar bile çağırdığında gitmek istemiyor evde durmak istiyor ortak arkadaşlarımız var görüşelim diyorlar bize çağırıyor evden çıkmak istemiyor
yanissa Minel-inannesi sürekli bana tek çık ben bakarım diyor işte beni kısıtlamıyor ama annem görümcem bile çağırdığında tek gidersen birde onlara açıklama yapmak istemediğim için tek çıkmıyorum sadece arkadaşlarımla buluşmaya çıkıyorum tek
Minel-inannesi Minel-inannesi siz derken çocuğu ve sizi kastetmiştim. Benim doğurduğum çocuğun hakkında benim lafımın üstüne laf söyleyebilecek bi babayiğit yok bu dünyada
heyyou Bebiş de sosyalleşir bence gidin iyi gelir. 2,5 aylıkken tatile gittik arkadaş oturmaları yaptık aile ziyaretleri bol bol. Çocuğa da farklı yüzler görmek çok iyi geliyor ve geliştiriyor annesi sizsiniz yaşlı kadın zaten düşürürüm vs diye eline almaz
yanissa heyyou şuan dünyanın öbür ucuna tatile gidelim diyeyim ona gider başkasının evine gitmek istemiyor kayınvalidem dahil. Garip huyları var biri çocugu kucağına aldığında sürekli gözü üstünde bana bile yapıyor bazen.. Bu şekilde davranıp hasta olucak diye düşünüyorum bir kedimiz var onada aynısını yapıyordu küçük yeğenleri var gelimce kediyi sevmek istiyorlardı sürekli rahatsoz etmeyin dokunmayın diyordu
[silindi] yanissa iyi sabrediyorsunuz. Ben ona demeden gündüzleri çıkardım kendim esir misiniz elinde ne saçmalıyor. Tam görmemişin bir oğlu olmuş misali eşiniz
yanissa [silindi] bana çık diyor zaten bebeği çıkarmak istemiyor ben bakarım diyor annem çağırıyor tek başıma gitsem bu sefer neden getirmiyorsun bebeği diyecekler açıklama yapmak zorunda kalacağım o yüzden bende çıkmıyorum
ikiierkekkannesii yanissa niye temizliğinden şüphe ediliyor o zaman söyleyin bakımının yapıldığını temiz olduğunu