goktugunannesii_ ummukerem bir de acaba iki tane deprem arka arkaya mı oldu çünkü biz iki defa sallandık aklım çıktı
msnsnsksk goktugunannesii_ evet ilk az sallandı sonra bir ıkı sanıye sonra tekrar başladı korkudan yanlış anlamadıysam öyle oldu herhalde
ummukerem goktugunannesii_ ay bilmiyorum ki uzun sürdü sanki ilk algılayamadım gibi oldu benim de sonradan daha şiddetli sallandı sanki
tahin ummukerem ya çok fenaydı ben çok korktum akşm istanbul başlığına ekşide yazmışlar bide deprem olur diye yatarken onu düşünüyordum sonra kendime kızdım salak saçma kurma diye üstüne deprem oldu
Tatlican ummukerem Ben hissetmedim ama kardeşim söyleyince baktım avize sallanıyor . Ben sakarya kardeşim istanbul o çok korkmuş
ummukerem kardelen1209 bende uyutuyordum eşimin yanına da gidemedim çocuk uyuyo diye almadım uyanır da diye
Tugcebb ummukerem Pendik’teyim sandalyede oturuyordum ayağım gitti geldi. Eşim ayaktaydı o hissetmemiş ama ben çok korktum. Biz böyle hissettiysek Balıkesir kimbilir nasıl yaşamıştır. Allah’ım beterinden korusun
ummukerem aptalliketme hemen Google sonra buraya baktım bende acaba tansiyonum mu düştü diye kendimi sorguladım
Zeytin-gozz1 ummukerem çok kötü hissettik hemde .çocuk hala kendine gelemedi çok ağladı. Rabbim beterinden korusun inşallah
KendiEvimdeDeplasmandayim ummukerem bursada sallandık ya hava da yağmurlu eşimde işte. Çıktınız mı dışarı bebeğimde uyuyo
ummukerem KendiEvimdeDeplasmandayim yok çıkmadım eşim başka odada uyuyordu brbek,de uyuyordu eşimi kaldırdım yalnız olsam uyuyamazdım herhalde ya nasıl nereye çıkılır o o Yağmurda bide teksin Allah korusun
kabakcekirdegi mylife_ deprem diye bir uygulama app storeda balıkesir 6.2 yazmıştı tam doğru vermiyor demekki