Omerrr54 Bugün 4.ay aşımızı olduk. Ateşi 37.2 şuan calpol şurup versem düşer mi? Ya da ateşi kaç derece olursa vermeliyim? Bir de aşırı huysuzluğu var bebeğimin normal mi?
Elifliyam Omerrr54 canim huysuzsa agrisi vardir ateşi de yukseliyor gibi bi cay kasigini fazla doldurmadan ver bence
Etmeninannesi Omerrr54 1 çay kaşığı verin hiç bir şey olmaz calpol sadece ateş düşürücü değil ağrı kesicidir aynı zamanda. Muhtemelen kaslarında ağrı vardır. Birde aklınızda olsun bize doktorumuz aşılardan önce 1 çay kaşığı calpol içirip götürün demişti
Mervearas123 Omerrr54 37 normal ateş olarak sayılıyor canım 38-39a çıkarsa ver eğer huysuzsa o zamanda verebilirsin😊
Sultan2106 Huysuzluk varsa verin doktor demişti bizdede oyle oldu 2 gun sabahladk resmen Allah yardımcınız olsun
Omerrr54 Çok teşekkür ederim hepinize 1 çay kaşığı veriyim öyleyse. İlk dozda hiç böyle olmamıştı. 2.doz aşırı huysuz yaptı 😪
Seda_Hira Omerrr54 benim kızımda ilk aşılarında ateş olmadı huysuzluk oldu ama oda çok değil. 4üncü ay aşısıda öyle. Ve 37 buçuk ateş normal kabul ediliyor ablam ebe hemşire ben ona sorup yapıyorum hep
Omerrr54 Uyku da uyumuyor. Uyumak istiyor gibi ama dalamıyor bir türlü. Hep kucakta gezmek istiyor. Yanımda da kimsem yok. Kucağımda taşırken de uzun taşıyamıyorum hemen yoruluyorum. Tükenmek üzereyim artık 🤷🏻♀️😢
Seda_Hira Omerrr54 aynen. Aşı yerlerine kolonyalı pamukla komples yapabilirsin. Bana o şekilde demişti doktor
Seda_Hira Omerrr54 evin içinin sıcaklığı iyiyse bebeğin giysilerini ince tek kata düşür yine bu yükselmesini engeller ama yinede yükselecek olursa bir çay kaşığı calpol verirsin. Ateşi 38e kadar çıkmazsa kontrol edersin vermezsin demişti
Omerrr54 Seda_Hira çok teşekkür ederim. Ateşi giderek yükselmeye başladı 1 çay kaşığı verdim calpol inşallah işe yarar. Etkisini ne kadar sürede gösterir acaba
Omerrr54 Seda_Hira sormayın ya şurubun etkisi geçtiği an yine ateşi yükseldi. Bugün bile etkisi devam ediyor. Üzerini çok kalın giydirmedim battaniye bile örtmüyorum ateşi olmasın diye. Bi zararı olmaz inşallah.