papatya5858 barlasfunda hipp organik aldım arada veriyorum sdc ama sütümün azaldığını hissettiğim için aldım.Sizede tavsiye ederim
Beraninannesii barlasfunda İlk bebegimde Bebelac Gold iyi geliyordu sindirimi kolaydı ikinci bebeğime Ama comfort iyi geldi.
goldengate papatya5858 16 aylik ilk gunden beridir bunu kullaniyorum bizde gaz yapmadi baya da kilolu bir bebekti
papatya5858 goldengate bnde arada veriyorum kizimada gaz yapmadı şükür.Ama işte sütüm kesilirse devam edecem buna çünkü bzn stresten azaldığını hissediyorum
goldengate papatya5858 verin ac kalmasin bebek doymadigini dusununcede verebilirsin. Benim bir yakinim emziriyordu ama bebek doymuyordu haliyle uyuyamiyordu ac olunca ve ben mama ver bu bebek ac dedigim halde vermedi. Bebek yetersiz gelisim gosterdi.
barlasfunda @“papatya5858”# ben aptamil kullanmıştım ilk doğduğunda 2-3 defa acaba şuan hipp içermi versek ondan teredütt ettim
papatya5858 barlasfunda Aptamil şeker içeriği fzl diye duymuştum internetten fln araştırdım hipp daha fzl övülüyordu direk ondan aldım şimdilik memnunum ileriki zmnlarda bir sıkıntı olursa golden goat keçi sütlü mamayı alirim
bkerem2025 barlasfunda Comfort olanlar daha az gaz yapıyor diyorlar. Mesele sma comfort var. Aptamilde de vardı sanırım. Ama mama markası da bebekten bebeğe değişiyor. Ben ilk doğduğunda sma comfort verdim ishal oldu hipp dediğim daha iyi geldi
barlasfunda 3 aylık kaç cc vermem gerek birde kaç defa süt sağdım aslında uzak biyere gitmem gerek anneme bırakıcam bebeğimi mecbur o yüzden soruyorum sütü biterse mama diye bir gece kalıcam geceside var o yüzden
papatya5858 goldengate iki haftadır fln günde bir veya iki defa veriyorum bgn öğlen gibi verdim yine uyumadı belkide uyku sevmiyor bilmiyorum