Busraveece Yaklaşık 13 aylık kızım var. İnanın bu kadar zorlandığımı hatırlamıyorum. O kadar huysuz ki her şeye bağırıyor. En basit şeyi bile bağırarak istiyor ama avazı çıktığı kadar. Sabrım sınanıyor resmen. Kendimi sıkıyorum hep. Bu bağırma sizde de oldu mu geçici midir sizce
Rengin Busraveece 18. Aya girdik. Şuan istediği olmayınca kendini yere atıp çığlık çığlığa bağırıyor 🤦♀️ delirmek üzereyim o bağırıyor ben ağlıyorum. Doktoru yaptığının yanlış olduğunu yüzüne bakarak anlatın güzelce falan dedi ama ne mümkün. 3 yaşa kadar böyleler bu modeller dedi bide 🤭
MiracAlpinveUmutunAnnesi Busraveece 26 aylik olucak bir oglum var ve yeri geldiginde aksam yatana kadar uykusunda dahil ağlıyo gun icinde bağırıyo devamli kendi istedigi olsun istiyooo
Madame Busraveece bu bı dönem. Geçicek merak etmeyin. Kabus gibiydi o zamanlar şimdi daha kolay şükür 18 ayligiz. Şimdi de 2 yaş sendromu var ama hiç yoksa laftan anlıyor 😏
enharserap Busraveece 13 aylık ve aynı durumdayız şu ana kadar bu derece sinirlendiğimi ve kendimi tuttuğumu hatırlamıyorum resmen ağlıyorum sabrım tükendikçe çok zor bi süreçteyiz şu an
Madame Busraveece yani o geçiyor başka bı dert başlıyor kolay değil neticede bebek büyütmek ama bende sizin gibi 1 yaşta çok zorlanmistim sürekli kucak istiyordu devamlı ağlıyordu çok zordu geceleri sinir krizi gibi bişey geçiriyordu anlamadım sonra geçti. Şimdi istediği bişey olmayınca kendini yere atıp ağlıyor, inatlasmalar vs bunlar başladı. Ama geçicek bu da 😌
Toprak0835 Bizde 12 aylığız istemediği şeyler olunca ağlıyor bağırarak 1 hafta içinde huyları değişti allahım bizlere sabır versin 🙏🏻sağlıklı olsunlarda beybiler💚
Busraveece Toprak0835 bizimki de öyle ne olduysa bir haftada oldu ya geçen haftaki bebekle alakası yok sanki
MerveCinarKaya Busraveece benim oğlum da 13 aylık aynen bu şekilde ,istediği olmayınca basıyor yaygarayi, özellikle her an kucağımda olmak istiyor , ağlıyor ağlıyor almıyorum sonra dayanamayıp alıyorum , koftehor biyik altından gülüyor 😍
Busraveece MerveCinarKaya ya bizimki istemediğinde de değil, oyuncağı ulaşabileceği yerde mesela elini koysa alacak. Ama ona bile sinirlenip bağırıyor 😂
Byzgl_2019 Busraveece 13 aylık erkek. Parka çıktık burnumdan geldi. Kesinlikle yürümek istemiyor. Bacaklarıma yapışıp çığlık çığlığa bağırıyor resmen benimle kavga ediyor. Tamam ağlama diyorum daha çok bağırıp kavga ediyor benimle
Byzgl_2019 Busraveece sinirlerim bozuldu 😂 inadına suratıma suratıma bağırıyo. Ergen gibiler yaa... İnternette beni kucağına al sendromuymuş bizimki. Ben onu bırakıp gitcem diye korkuyormuş. Dikkatini başka yöne çekin diyor. Ama imkansız kafasını popomdan çıkarmıyor ki. Sanki geri girmeye çalışıyor içeri 🙄