SheDoesntCare Gördünüz mü yaa 😂birisi altına yazmış sütün yetmiyor çocuk aç zayıf laflarını duymayacağı için anne çok şanslı 😆hakketen yaa
denizalismom SheDoesntCare hahah gördüm maşallah 🧿 İçinde olan Kaynana her türlü söyleyecek bişey bulur 😂
KendiEvimdeDeplasmandayim SheDoesntCare bu bebiş kadar olamasa da kardeşimde 5kilo 700gram doğmuş hemde normal doğumla 😂 şuan 27yaşında filinta gibi bi genç 👌maşallah bebeğe görmemiştim 🧿 anne şimdi de bu çocuk zayıfladı diye zorbalanır kesin 😂
minikmisimben SheDoesntCare kıyamam ya ayy bizi biz anlarız 🥲 birde ilk sütüm gelmedi emmedi kilo kaybı oldu.. büyük kızımda 2800 gr doğmuştu
SheDoesntCare mamacitaa_ 😭😅kızım 2500 oğlum 2300 doğdu diyeceklerim bu kadar ay neyse sağlıklı olsunlar da 🫣
Tugcebb SheDoesntCare ay ben görmedim ama anneyi merak ettim ben 😂 doktorlar 4′e yaklaşınca başlıyor kilolu artık doğumu yapalım bir şekilde diye 🤦🏻♀️
SheDoesntCare Tugcebb annesi de vardı gördüğüm videoda röportaj yapmışlardı naif bir hanımefendiydi 🤤yanlış değilsem 37. Haftada sezaryen doğumla almışlar bebeği