hilalturkmenel Sabah sünnet oldu, şimdi eve geldik, pipisinde bandaj var şu an ama çiş yaptığı için ıslandı, doktor yarın öğlen çıkarın dedi ama ıslak mı kalacak orası yakmaz mı ? Ağlıyor yazık ne yapacağımı bilemedim
hilalturkmenel hilalturkmenel güncel olarak yazayım, çiş orayı pişirirmiş iyileşme açısından iyiymiş, bandajı değiştirmeyin dediler. Hepinize teşekkür ederim, inşallah başkalarına da faydası olur 🙏🏻♥️
tgcyi hilalturkmenel sargisini cikarip kremlerini surup tekrar temiz sargi koymustum oyle demisti doktorumuz, sargiyida komple sarip kapatmadik sadece ustune koyduk
hilalturkmenel simseklivekalpli sargıyı yarın öğlene kadar çıkarmayın dedi doktor böyle de nasıl olacak bilmiyorum
ipoli Hic bisey yapmayin iki bez ust uste baglayin kalsin o sekilde. Yarin sargi ciktiginda krem surun bolca ve zeytinyagi dokun ilk gun zor geciyor
hilalturkmenel Karanirem evet dikişli baya ağlıyor ama doktor çıkarmayın yarın öğlene kadar dedi sargıyı
bkonuk Doktorunuza sorun bence her dr un tedavisi farklı oluyor mesela bizde sargı yoktu sadece karton bardak kullandık. Ağrı kesici vermiş miydiniz
hilalturkmenel bkonuk ağrı kesici henüz vermedim birazdan vericem ama bu sargının ucu ıslak ya sonuç olarak yakmasına etki eder mi, sürekli çiş yapacak sürekli ıslak olacak orası
ipoli hilalturkmenel bisey olmamisti benim bebegimde ertesi gun cikti sonra krem zeytinyagi surdum gitti bi kac gune
Karanirem hilalturkmenel ağlıyorsa cis orasına değdigi icin ağlıyor cıkartmayın diyor cünkü kanama olursa telaşlanırsınız die ama ben cıkarttım cünkü deli gibi ağlıyodu cıkarttım karton bardak koydum arkasını kesip anında uyudu
sakdas hilalturkmenel bebeğiniz kaç aylık ve ucunu mu sardılar? Hemşireyim sünnet çocuklarına bakmışlığım oldu, kendimde 2 ay önce beneğime sünnet yaptırdım
Aklimideliricem Ben sargısını çıkarıp temizleyip kremini sürüp tekrar kapatmıştım dediğin gibi enfeksiyon kapabilir bence yani kaka da yapınca bulaşıyodu öyle 1 gün bekletemezdim yani. Yinede doktor ulaşabilirsen bi sor yada sağlık ocağına sorabilirsiniz
hilalturkmenel sakdas baya yapışık olduğu için uğraştırmış biraz, pipiyi tam sarmışlar. 11 aylık şu an çıkarmayın dediler
hilalturkmenel tgcyi bizimki de yarın öğlene kadar çıkarmayın sargıyı, çıkardıktan sonra kreme başlayın dedi
burcuygz hilalturkmenel hayır aksine idrarı steril olduğu için iyileşmesine yardımcı bile oluyor. Islandığı için bi süre sonra kendi düşer zaten. Ya da yarın kendiniz ıslatıp nazikçe çıkarırsınız. Zorlu kısım ilk çişi yapana kadar. Biraz canı yanmıştır ama yarına daha iyi olur. Bandaj düştükten sonra bezine sürtmemesine özen gösterin yeter biz teramisin krem kullanmıştık sarı kantaron da iyi geliyor . 2 güne iyileşiyor ben de çok evham yapmıştım ama korkmayın.
hilalturkmenel burcuygz çok teşekkür ederim, doktor krem ve fitil verdi onları kullanacağım ama sarı kantaron da kullanayım, teşekkür ederim 🙏🏻