sevdapk 7 aylık bebeğim var 6 ay 27 günlük yani. Aşırı kaygılıyım. Gelişimi sağlığı vs kafama çok takıyorum. İlk bebeğim. Nasıl aşabilirim ya da herkes mi böyle. Dertleşelim istedim biraz
Mmeelliikkeee sevdapk iki çocuğum var 4 yaş 1,5 yaş . Artarak devam eden kaygı problemi yaşıyorum . Günümüzde normal düşünmek elde değil zaten. Panik atağa bağladım artık. Yani bende geçmedi malesef
cataladirenenzeytin sevdapk bende öyleyim malesef 14 günlük bebeğim var hamileykende çok kafaya takıyordum doğdu yine aynıyım. Kaygıdan dolayı anneliğin tadını bile çıkaramıyorum aslında
sevdapk Ahsensmom_ bazı insanlar çok rahat olabiliyor biz neden olamıyoruz. Herşey bizim elimizde de değil. Kendinizi nasıl sakinleştiriyorsunuz siz
Ahsensmom_ sevdapk sakinleştiremiyorum eşimle bu konuda hep tartışıyoruz sakin ol der hep ama öyle bir yapım yok 10 aylık olacak bir saat kimseye bırakamadım daha düşün 🫣
sevdapk cataladirenenzeytin bende öyleyim hep bi kaygı, akışa bırakamıyorum büyütüyorum. Psikolojik olarak kendini çok yıpratıyorum
altaylardantuna Ahsensmom_ ben bırakabiliyorum yanlıs anlamayın derdim yargılamak sorgulamak değil sadece kendimi sorguladım😅 çok mu rahatım diye
Ahsensmom_ altaylardantuna yanımda benim kurallarımı eleştirip çiğniyorlar ben yokken kimbilir ne olur o yüzden güvenmiyorum bakalım gittiği yere kadar gidecek böyle
altaylardantuna Ahsensmom_ evet 10 aylık olunca haklısınız benim bebegim küçük algılayamadığı için hiç böyle düsünemedim 😇
sananedallamaa Çocuk alt tarafı grip oldu aldığım nefes bile ağır geliyor bana ömrümden bir -10 gitti stres babacım stres