momikaa Akşam yemeğe misafirim gelmişti onlar gidince oğlumu uyutup mutfakta kalan işlerimi bitirecektim onunla uyuyakalmışım. Şimdi uyandım gidip mutfağı toparlayıp geri yatacağım 😄
AtesPerisi momikaa Uyuyup uyanıp mutfak toplamaktan nefret ediyorum bi gözüm açık diğeri kapalı oluyor ne yaptığımı anlamıyorum allah yardımcın olsun🤣
serapozbkr Benim bebiş uyuyor, mutfak topladım sağım yapıcam duş almam lazım hahaha sonrasında kızımı beslemem gerekiyor uyumam 4 ü bulur herhalde
beyzzsenturkk_ melekct kızımda da asırı eksi tüketip uyuyordum rüyamda da kız gördüm kızımı da rüyamda görmüştüm bilmiyorum hayırlısı olsun ama gönlüm kızdan yana🥹
momikaa AtesPerisi maşallah dinlenmiş gibi hissediyorum iyiyim yani umarım geç saate kadar oturmam öyle yapıp sabah pişman olmuşluğum çok 😄
sariniz13 melekct kız versem ne 10 dakka sonra karım kalk uyumuyor bu çocuk annemlere verelim oynasınlar bizde yatalım dicek😂😂😂klasik kocam hahahaha
AtesPerisi momikaa Gündüz malum bebelerden dinlenilmiyor asıl gece başlıyor bizim keyif saati ama işte saatte koşturuyor
momikaa AtesPerisi annelik mesaisi ve iş mesaisi hiç bitmiyor dinlenirken bile iş yapıyorum ben ama dibimde anne anne diye beynimi yoran bebe olmadığı için dinlendiğimi düşünüyorum 😄
_tugcee melekct İyi geceler canım Allah kolaylıklar versin sanada😍 benim kızlar da biri 15 aylık diğeri 4 aylık ikisini de uyuttum uyuyorlar ikisi de uykuya direnen bebeklerden olmadılar çok şükür sanırım şanslıyım o yönden🫠🙏🏻🌸
momqueenn Evet oğlumu uyuttum ve bir saattir çamaşırlarla savaşıyorum. Tam işim bitti kafamı yastığa koydum sağolsun ağlamaya başladı. Şaka gibii.. Tekrardan onu sallıyorum şuan. 🫠
Pamukhanim_ melekct 1 yaşında ve 22 de uyumuştum 2 buçukta kalktı ve susan kalkıp oyun oynamak istiyor. Asla yatmıyor beşikte ninni açtım ben uyuyorum 😴
ipeksiiimom melekct bende de tam aksine kendi kendime vakit geçirebilmenin kıymeti arttı. Gündüz uykusu yapmıyor o yüzden bi tek o uyuyunca gece kendi başıma kalabiliyorum 😂