melekct İyi geceler güzel anneler 🥰 54 günlük bebisimi uyutmaya çalışıyorum ayağımda sallıyorum insallah uyursa bende yatıcam 😂 uyusa da derin uykuya pek geçemiyor en fazla 1.30/2 saat uyuyup uyanıyor. Sizin bebikler ne durumda ?
beyzzsenturkk_ melekct 3 yasında saatler önce uykuya daldı benimde bulantılarım biraz olsun hafifledi bu anı değerlendirip bişeyler yiyorum hala sonra film izleyip yatacağım🥹 seneye mayısta bende sanırım tekrar katılacağım pışpışlı sallanmalı kervana😍
ipeksiiimom melekct 11 de uyudu kızım erken yatırmış olmanın keyfini biraz fazla kaçırdım galiba 2.30 olmuş saat 😂
AtesPerisi melekct Hayırlı geceler herkese 3 yaş oğlumla 4 aylık kızımı zorda olsa uyuttum bende yeni yattım uykum olduğu halde telefon dürten tek ben değilimdir herhalde🤣🤣
Lolik melekct yaklaşık 5 saat önce uyudu ve ben 3 saattir dizi izliyorum , uykusuz kalmayı hak ediyorum..
melekct beyzzsenturkk_ ayyy sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah 😍 ben hamileyken sadece sabah aç karna mide bulantısı kusma yasıyodum 3.ayda bitmişti sizinde geçer umarım 🥹🥹
AtesPerisi beyzzsenturkk_ Ahh bacım ilk oğlumda o kadar değildi ama kızım da tam 4 ay kustum haftada 2 kez acile gidip serum yiyordum su içmekten bile tiksinmiştim doğumdan sonra güzeldim resmen
melekct ipeksiiimom bunca geçen saate yanarım anaaammmmm 😃😃 nasıl olur da uyumadan değerlendirirsin ahahhahaha anne olduktan sonra uykunun kıymeti çok arttı bende 😂😂😂
beyzzsenturkk_ melekct kızımda hiç kusmadım desem yeridir ama su an 4. haftadan beri mahvolmus durumdayım şu 2 gündür iyiyim allaha sükür 10 haftalık olucam geçsin artık ilk defa kilo vermisim alısık degilim😂
ipeksiiimom melekct bende de tam aksine kendi kendime vakit geçirebilmenin kıymeti arttı. Gündüz uykusu yapmıyor o yüzden bi tek o uyuyunca gece kendi başıma kalabiliyorum 😂
beyzzsenturkk_ AtesPerisi bende kız hissediyorum da çevre baskısı yüzünden erkeğe itiyorlar hep bi halsizlik bi uyuma hali bende zayıflamışım kızımda zayıflamıs yemek yapamıyorum öğrendiğim günden beri dışarıdan ordan burdan derken bazen kuru ekmek kemiriyoruz yani 2. kolay geçer dediler inandım bende zaman da geçmiyor artık doğsun diyorum 😂😂😂
sariniz13 melekct 11 de uyuttum oğluşumu yarım saattir ayağımda sallıyorum bakalım uyursa uyuyacağım uyumazsa eşime postalarım artık😂
AtesPerisi Anacım annelik ne zormuş gızz hamile kalırsın bulantı baş dönmesi kusma kanaması lekenlenmesi doğumu ağrısı acısı doğurursun atak dönemi diş dönemi hastalık dönemi derken bi bakmışsın kafanda bembeyaz kıllar
melekct AtesPerisi kesinlikle ya her dönemi ayrı bi zorrrr hamile kalırsın kese olustu mu kalbi attı mı kilo aldı mı doğum yaklaşır doğum korkusu, doğar sonrası zaten malum 😀😀
AtesPerisi beyzzsenturkk_ benim ikinci daha berbat geçti ilk oğlan ikinci kızım oldu 4 aylık oldu yeni ellerinden öperler ama kusma olmasa az daha rahat olur bide ikisi de sezeryan benim anamm bak yine efkarlandım🤣🤣
melekct beyzzsenturkk_ benim bebeğim erkek hep eksi yedim ve kusma yaşadım kız demişlerdi ama oğlus oldu sjajshhahahaha
sariniz13 melekct kız versem ne 10 dakka sonra karım kalk uyumuyor bu çocuk annemlere verelim oynasınlar bizde yatalım dicek😂😂😂klasik kocam hahahaha
AtesPerisi melekct Bide kadınları askere çağırıyorlar ya zaten bizim ev askeri eğitim gibi daha ne askerliği yapcam ben elimde her gün emzik bez ıslak mendil tutuyom silah falan tutamam alışık değilim 😂😂
beyzzsenturkk_ melekct kızımda da asırı eksi tüketip uyuyordum rüyamda da kız gördüm kızımı da rüyamda görmüştüm bilmiyorum hayırlısı olsun ama gönlüm kızdan yana🥹