glbhrikra Canım anneler, merhabalar Kızım dokuz aylık olmak üzere ve bir çocuk doktoru var Osman gönül al birçoğunuz bilirsiniz. Dokuzuncu ay aşısını gerekli bulamadığını belirtmişti bir videosunda sizler ne yaptınız aklım karıştı
defnedilej glbhrikra ben yaptırdım bu bizim vereceğimiz karar.isteyen yaptırsın kkk aşısının bir zararı olmaz
[silindi] glbhrikra bizim doktorumuz da gerekli görmediği için yaptırmadık hatta bunun için imza istediler. 2 hafta sonra 12 aylık olacak o zaman yaptıracağız o aşıyı.
ciomomss glbhrikra hiçbir aşısını yaptırmıyorum zorunlu diye de bir şey yok aşı zamanı yaptırmayacağıma dair imza atıp çıkıyorum
baharylmaz Oğlumda yaptırmadım 9. Ay aşısını şimdi zorunlu oldu denildi ķızım 8 aylık hemşire de tanıdık sen bilirsin çok lazım degil gibi bir şey söyledi kızıma da yaptırmayı düşünmüyorum
disikurt42 Kızamık aşısı zaten bizim hemsire zorunlu kıldı devlet dedi oyle olmasaydı isteğe bagliymis normalde ülkemiz de mülteci cok yapılması gerek dedi
ciomomss ezgiii12490 olsun hasta ola ola bağışıklık kazanacak aşıların getirdiği hastalıklara yeğlerim
duyguluinsan ciomomss ne güzel düşünüyorsunuz. Geçen kış menenjitten yoğun bakımda yatan bebek görmüştüm. Onlar da hiçbir aşıyı yaptırmamıştı. Tıp alanında eğitim almış olmalısınız böyle önemli bir karar için. Hiç sekmez maddi durumu kötü eğitimsiz insanlar aşı karşıtı.
ciomomss duyguluinsan çok doğru düşünmüşsünüz eğitimim olduğu hakkında. Yanlış düşündüğünüz kısım ise maddi durumu kötü ve eğitimsiz olduğum kısmı, aşısı tam olup da bir hastalıktan hastanede yatan çocuk olmadığını düşünüyorsanız eğer çok akıllı olduğunuzu düşünüp beni yargılamadan önce hayatta böyle olasılıkların da var olduğunu düşünün. Ben size aşı yaptırdığınız için cahil bilinçsiz aşı içeriğini bilmeyen bir eğitimsizsin demiyorsam siz de bana bu şekilde konuşamazsınız.
beybitolat glbhrikra geçen hafta yaptırdım. Eksiksiz hepsinife yaptırdım aşıların. Bu sizin kararınız yaptırmak istemiyosanız imza atıp çıkıyosunuz
CilekliKedy glbhrikra üstte kalsınn bende çok kararsızım asıl dozu 12. Aydaymış diye biliyorum bende bu ek dozmuş sanırım kafa karıştırıcı çokk
ayggiz CilekliKedy glbhrikra bende çok kararsızım oğlum 9.5 aylık sağlık ocağından araniyoruz şehir disindaydik döndük ama karar veremiyorum bazı doktorlar gereksiz görüyorlar
mavisevenanne glbhrikra yaptırdınız mı aşıyı? Yarın normalde aşı günümüzde kimse arayıp sormadı bi de anlamadığım şekilde sağlıkocağı hekim değişmiş şimdi ben eski hekim mi arayacak yenisi mi ?
ummukerem glbhrikra canım yaşadığınız ile bağlı diyor salgın riski olan kosmopolit bi yerde yaşıyorsan öneriyorum diyor, İstanbul Ankara İzmir bursa vs gibi ama küçük şehirlerde gerek yok diyor yaşadığımız yere bağlı yani mavisevenanne