nevindemirkol Gul-42 bizim kız minyon bizim baş çevremz küçük arkadaş 1 yaşında 40.5 yazınca soraym dedim sağlıkli olsnlar da önemli değil ☺️
Usnac1995 nevindemirkol Ben yorumu yanlış yazmışım yukarda. 🥲 1 yaşında 45,5 du. 4 aylıkken 40.5 du canım. 8-9 aylarda 43 diye hatırlıyorum
nevindemirkol Usnac1995 bende şaşırdım açıkcası ☺️ sağlıklı olsunlar da benim kizimda minyon artk eskisi kadar takmiyrm ama ara ara geliyorlar bana 🙃
nevindemirkol Gul-42 ay vallahi bilmiyorum ya baya stres yapmıştm.en son kendme zarar verdiğmi düşünüp takmamaya çalışıyrm hala tarafları da minyon Küçük heralde onlara cekti
nevindemirkol kingmom1234 9 aya kadar baş çevresi az miydi bizde gttik bıngıldak USG ve kan aldı sadece suanlk
kingmom1234 nevindemirkol yoo ilk defa bir doktor dedi sağlık ocağında olcuyolardi hep hastanedeki doktor 9 ay için kan tahlili verdiğimde ölçtü öyle dedi
nevindemirkol kingmom1234 umarım sıkıntısz büyürler bazı çocuklar minyon oluyor minyon olsunlar da gerisi önemli değil peki tepkileri nasıl motor becerileri falan
kingmom1234 nevindemirkol iyi güzel aslınnda emekliyor tutunarak kalkıyor oturuyor alkış bay bay bugün de sağlık ocağında 44 ölçtü
nevindemirkol kingmom1234 gelişimi güzelse takip edilir sadece bizim daha küçük oturma emekleme için ama gülmesi göz teması var yarım dönmeye başladı tam tur henüz dönemedik