miranaras1 E bebekte ki yeni gelen mamamil mamayı kullanan varmı aranızda acabaa fiyatı uygun ama hiç bir değerlendirme yorum göremedim kullanan varsa bilgilendirebilirmisiniz?
momqueenn miranaras1 ay bgn bende gördüm diğer mamalara göre fiyatıda çok iyi bende bir yorum göremediğim için almadım ama alıp denemek istiyorum ya mamaların fiyatı çok uçtu çünkü🫠
a_ne00444 miranaras1 bende gördüm am mama kullanmıyoruz diye almadım ama bence deneyin sonuçta bütün mama içerikleri aynı kullandınız mama ile içeriğini karşılaştırın palm yagida yoksa kullanılabilir
hamcokelek33 miranaras1 şimdi içeriğine baktım ebebekten , çok enteresan ama gayet temiz görünüyor palm yağı ve soya içermiyor🥹
fatmanevaa Özellikle boykot markalarının sonrasında içimizin rahat şekilde çocuğumuza yedirebileceğimiz mamanın olması çok sevindirici Üstelik Palm yağı olmaması ve fiyat performans olarak üst düzey bir konumda olması bizi mutlu etti
Gzm__ betuloku kullandınız mı acaba? Bugün yeni aldım sitesi resmi siteye benzemiyor güvenemedim doğrusu. İnşaAllah güzel markadır hemde yerli marka. Yanıtlarsanız çok sevinirim