ElisaMom_ Selam kızlar,doğum yardımı başvurusu yapmıştım onaylanmış gözüküyor bu ay mi yatar yoksa önümüzdeki ay mı çekmeye başlarım,12 Ekim’de doğum yaptım 14 de başvuru yaptım bu arad
Niyesordunbucevabi ElisaMom_ uygulamadan ödeme listesi oluşmuşsa bu ay yatar. Ben her ay alıyorum az önce baktım 30nda yatacak
bsrt ElisaMom_ benimde 30 eylülde doğum yaptım ama başvuruyu 12 ekimde yaptım süreç hala devam ediyor diyor uzun zaman olmadı mı ya
Dfncgdm2022 ElisaMom_ kasımda alırsınız bızde oyle olduk mesela ben temmızda basvuru yaptım hemen onaylandı agustos sonunda aldım
almayb Niyesordunbucevabi haziranda doğum yaptım ama henüz 3 aylık yatmış geri dönük 2 aylık ödemeyi de yatırır mı acaba bilginiz var mı
yasmin0651 Niyesordunbucevabi canım 22 Kasım ödeme gözüküyor ödeme listesine tıkladım bugün çıktı 22 sinde bankaya yatmış mı oluyor şimdi
yasmin0651 Niyesordunbucevabi sağol canım haftaiçi bankaya gideyim o zaman yatar o zaman 22 Kasım ödeme yazıyor yatmazsa bile kart çıkarırım veriyorlar onu herhalde bir daha zor giderim bebekle
Eslemsi_04 Niyesordunbucevabi genelde o tarihte yatmıyo ya bi kac gün sonra yatıyo yattığı tarih yazıyo sonra gecen ay 25 de mi ne yatacak görünüyodı karttan cekelim dedik yatmamış tarih değilmiş 30 görünüyodı sonra
rbnmrn ElisaMom_ bence sizde bu ay alırsnz çünkü arkadşıma sordm oda 1 kasımda doğum yapmıştı onunda 22 kasım
ElisaMom_ Dfncgdm2022 ilkogretmenim ailemde henüz ödeme kaydı oluşturulmuştur yaziyor hala sizde de böyle yazmış miydi
ElisaMom_ yasmin0651 ben şimdi baktım da benimde 22si gözüküyor,ne yapmam lazım pazartssi gidip direk alabilir miyim halkbankasından