kızlar oğlum 10 aylık hiç bir şekilde 1 dakika durmuyo ya bugün sabah banyo yaptırıcaktım yerde oynuyordu iki saniye dolabından kıyafet almaya uzandım kovayı üstüne devirdi heryer su neyse duşunu aldırdım mutfakta yemek yapıyordum bakliyat rafına vurup duruyordu kapaklarıda sağlam diye çok bakmadım düşürdü döküldü mercimek süpürgeyi
getirdim onu süpürürken uzaklaştırdım bu sefer geldi rafa tutunup kalkıyodu bende bi elimle rafı tutuyordum üstünde ki yağlandığı devirdi halılar her yer yağ neyse güç bela onu temizledim yemek yediyordum yutmamak için öğürüyo korktım kaldırdım mama sandelyesinden halıya kustu ben halıyı silerken yapay bitki var evde onu devirdi üstüne allahtan hafif bişey yani 2 haftadır emeklemeye başladı herşeyi kaldırdığımı düşünüyorum ama daha ne kadar neyi nereye kaldırıcam nerde zapdedicem koruyamam başına bişey gelcek diye korkuyorum artık kucağımda durmuyo kaydırıyo kendini beni itiyo ısırıyo hep yerde olmak etrafı karıştırmak sınır çiziyorum yastıklarla falan ama nafile tutup atıyo yastıkları gideceği yere yine gidiyo