mamacitaa_ barbiee_ tamamdır 👌🏻 yarına başlıyorum ben bir ayda yaparım yeter ki sağlık sorunu vs olmasın. 15 mı 30 dakikalık mı hangisini yapayım 😊
mamacitaa_ denizz42 yaa kilo verdiriyor yani değil mi ben omuzdan filan ziyade göbek ve yan simit bölgesinden çok rahatsizim
denizz42 mamacitaa_ diyetle beraber tabiki kilo verdiriyor yanlardada kesin etkili. Ben göbekte farklı bir problem olduğu için göbek diyemicem doktora gitmem gerekiyor sorunumu bulmak için ama leslie güzel tekrar diyetteyim hala yapıyorum
rachelgreen_ Ben de 5kiloyu verdim 66 oldum kaldım daha doğrusu üç haftadır diyet de spor da yalan oldu ama neyse almamışım da en azından😅 62 olsam yetecek yani kaldı 4 kilo ama giden motivasyon geri gelmiyor ben de buna başlayayım bari🥹
princessmom_ mamacitaa_ Diyetle beraber yaptığın da gerçekten iyi sonuç veriyor ben daha önceden 20 kilo vermiştim şimdi hamilelik emzirme dönemi derken kilo aldım yine başladımm çok etkili yani ilk 15 dk ile başla sonra yavaş yaaş arttır 20 dk yap 30 40 a kadar çıkarsın ilk zamanlar zorluyor da alışınca iyi oluyor
mamacitaa_ princessmom_ ya ben diyette yapiyorum zaten vermem gereken ⅚ kaldı sıkıldım da sanırım o yüzden Leslie yapayım dedim 😊
Ococila Kilo verdiriyor mu bilmiyorum ama diyetle desteklendiğinde ciddi yağ yaktırıyor bende 15 dk yapıyordum başlarda sonra 20 falan o dönemler hem incelme oldu hem zayıfladım yağdan yaktım ama diyetle destekliyordum
mamacitaa_ Ococila o zaman ben yarın kesin başlıyorum 15 dakikadan. Tahmini bir aya kadar yapacağım her gün bebisi uyuttuktan sonra
mamacitaa_ princessmom_ tamamdır teşekkür ederim 🥳💘 hergun 15 dakika buna ayirsam sanki çok mu zor. bu defa yapicam ya
ozlemozkan mamacitaa_ bir ara bekarken bende leslie ile baya zayıflamıştım 45 dk videosunu yapıyordum bir dün leslie bir gün de işte mekik vs vs fitness gibi yapıyordum tabi diyetle falan destekleyip vücut alıştıktan sonra çok eğlenceli geliyor açıkçası şu an açıp başka bir kardiyo egzersizi yapamam leslie vazgeçilmezim oldu hamile kalmadan önce yine diyet spor yapayım dedim elim direk leslie ye gidiyor
ilon ozlemozkan ya bu Leslie nedir ay çok cahilim sjsjsj vallahi ilk defa burda duyuyorum uygulama mı diyet programı mı