mkzz bezleri migros ya da ebebekten alıyorum ama son aldığım o kadar ince ki bebeğim gece taktığım bezi sabaha taşırmış oluyor içindeki kristaller de az bi çişte bile hemen dağılıyor aynı sorunu yaşayan var mı nasıl önüne geçebiliriz bu durumun o kadar para döküyoruz
re11 mkzz bende 8 aydır molfix kullanıyorum son aldığım paketin içindeki kristaller çıkıyor anlamadım neden böyle öncesinde hiç yaşamadım şaşırdım hatta
minikmisimben mkzz molfix külot bez kullanıyoruz e bebekten aldık hep bu zamana kadar 16 aylık kızım hiç sorun yaşamadım
incilinasmom Benimde en son ebebekten aldığım molfix külot bez kampanyasındaki bezlerin içinde öncekilerde olmayan petekli bir desen var 🤔 ve bu bezin 4 numarası her zaman aldığım 4 numaradan bir tık büyük
zeynep1401 incilinasmom 4 numara bezde bi normal 4 numara var birde 4+ var acaba öyle olabilir mi sizinki de
busraegemelih Evet ya sadece e bebek değil Happy center, a 101 , Trendyol gibi yerlerde de bahsettiğiniz gibi kötü bezlere denk geldim ve yeni alacağım bezinde kalitesi ne durumda olur bilemiyorum
butterflyy_ re11 kesinlikle benim de öyle oldu çişi tutan malzemesi bebeğimin poposuna yapışıyor ve çişi dışarı atıyor tutmuyor
bestber Bende aynı durumları yasadım ama farklı yerlerden almama ragmen aynı bence sorun direk molfixte ben sleepy bionaturale gecti o daha güzel tutuyo çişi
mkzz bestber pişik yaptı mı peki ben değiştirmek istemiyorum ama mecbur kalıcaz galiba şikayet var sitesine yazdım herkes yazarsa belki bi önlem alırlar
incilinasmom mkzz doluluk göstergesi normalde kenardaydı bu yenisinde ortada duruyor ve evet deseni farklı ama en çok dikkatimi çeken içindeki mavi renkli petekli desen
Yusufagahinannesi mkzz molfix bez en son değişiminden sonra asla alınmaz mavi paket rezalet ötesi çöp resmen. Fiyatı artırmayalım diye kalite düşe düşe çöp oldu maalesef tercih etmeyin
bnbb Biz de aynı sorunu yaşadık hatta iller bile farklı ama taşırıyo ve birkaç kez açtığımda aşırı çiş olmamasına rağmen kristaller vardı