Feraye_ Ya hiç mi geçmez 4- 5 defa cildiyeye gittim krem veriyorlar suruyorum geciyo birakinca tekrar çikiyor,,,ozellikle çene bolgesinde biktim artik ya cok utaniyorum çene bolgemdeki sivilcelerden kesin bi cozum nasil bulacagim ya gercekten😢😢😢😢
CuteBadesMama Feraye_ sigara ve şeker kullanımınız varsa akne oluşur. Yeme içmenizi dengelemeniz lazım öncelikle. Cildiniz hassas belli ki yastık kılıfınızı, yüzünüze kullandığınız havluyu sürekli yenilemeniz gerekir. Bol bol su içmelisiniz. Çıkan sivilceleri de asla sıkmamalısınız.
binnur37 Feraye_ Bende özellikle regl olacağım zaman saçma sapan yerlerde çıkıyo burnumun üstünde kaşımın ortasında çenemde .. Eczacı bi arkadaşım var ona attım suratımın videosunu Su bazlı yıkama jeli Bioderme leke kremi yolladı tester varmış elinde dene iyi gelirse ona göre alırsın dedi bu ara fena değil .. Bi eczacıya danış bence güzel ilgileniyorlar ona göre birşey önerir belki
aram14 Feraye_ roaccutane tedavisi. Bende de vardı baya sivilce cildiyeye gittim roaccutane tedavisi başladı doktor hap veriyor kullanıyorsun 6 veya 8 ay boyunca ama tabi başta sivilceler baya kötü atıyor sonra yavaş yavaş kurutuyor çok etkili bir tedavi dudakları falan baya çatlatıyor cildi hassaslastiriyor ilacı kullandığın süre içinde ama sonlara doğru bebek gibi oluyo cildin kullanırken bol su icmen gerekiyor emzirme döneminde kullanamazsın kullandıktan baya bir süre sonra gebelik de düşünmemen gerekir bir iki yıl boyunca işte sonra da her zaman yüzünü temizleme Jeli ile yıkayıp nemlendirirsen problem kalmaz ben öyle kurtuldum sivilcelerden. Doğal bir yöntem de sirkeli su yapıp pamukla yüzüne sürebilirsin biraz bekletip yıkarsın sonra temizleme Jeli ile yıkayıp nemlendirirsin o da işe yarıyor eğer çok ağır değilse sivilcelerin bunu da yapmıştım faydasını gördüm
Feraye_ Hormon bozuklugu vs yok baktirmistim bi kac sene önce tekrar mi baktirsam ondan dolayi mi olur acaba o zmnlar yok denilmisti sinirden aglayasim geliyo her aynaya baktikca😩😩😩😩😩
Feraye_ CuteBadesMama sigara kullanmiyorum şekerde pek fazla tuketemiyorum dişlerime agri yaptigi icin gunluk 1.5 lutre su icmeye calsiiyorum 😌😌
CuteBadesMama Feraye_ karaciğer enzimlerinize baktırın. Doktorunuz buna dayanarak tedaviyi değiştirebilir. Yalnızca krem yeterli gelmiyor demek ki belki ilaç takviyesine başlar.
Feraye_ binnur37 daniiştim la rosey diye bi markanin yikama jelini aldim 20 gun olacak pek bi faydasi olmuyo sanki😐
binnur37 Feraye_ O önce kusturuyo ben kullandım onu .. Önce kusturup deri altındaki çıkacak sivilceleri çıkartıp sonra kurutuyo ..