kelebek27 Activia ile Yoğurt mayaladıktan sonra tekrar mayalarken mayaladığımız o yoğurtları mı kullanıyoruz yoksa yeni activia ile mi tekrarlıyoruz
pozitifzey kelebek27 bende hep yapıyorum ayrı zamanlarda hep aktivya ile yapıyordum farklı bilgiler mevcut peşine yapılınca olur yanı mayalı yoğurt sonuçta
melindababy kelebek27 yeni activia işe yapıyorum her seferinde aynı yoğurtla yapınca tutmuyor diye duydum denemedim o yüzden ben
kelebek27 melikekyy @3kedili2bebekli @pozitifzey her yoğurtta tekrar paketle yapmak gerekiyormuş galiba probiyotik özelliği gidiyormuş yoksa
kelebek27 pozitifzey kavanozla yapıyorsanız kapağını açmadığınız yoğurdu ne kadar süre bekletiyorsunuz onuda merak ediyorum. Bir hafta 10 gün falan
melikekyy kelebek27 ben bunu hemsireye sordum her gun yapilma imkani varsa daha iyi olur yoksa 3 4 gunu gecmesin dedi ben 4 kavanoz yaptim en sonuncuyu 4. Gun acmis oldum
pozitifzey kelebek27 aynen bende az yapıyorum 1 lt sütten zaten 6 7 kavanoz çıkıyor küçüklerden 1 hafta 10 günde bitiyor
kelebek27 melikekyy daha iyi olur ama anneler için o iş biraz zor kapağı açılmamışsa biraz durabilir bence ya 🤦🏻♀️
melindababy kelebek27 laktozsuz sütle 2 kere kiwi yoğurt makinasında denedim tutmuyor sonra bimden altın sütle denedim çok güzel oluyor kelebek27 eskiden toz maya ile yapıyodum kendimize şimdi bebişe yapınca activia ile yapıyorum, toz maya da güzel tutuyor💖💐
kelebek27 myprincess1 araştırırken şimdi gördümde activia 1 yaş altına önermiyolarmış galiba öyle bişey okudum bende toz alıyım garanti olsun
kelebek27 kelebek27 bilmiyorum ki biri öyle yazmış doktoru önermemiş. Bende toz mayalara baktım Evde’nin onda bile çocuklara ayrı mayası varmış. Probiyotiği bebeklere uygun oluyormuş
myprincess1 kelebek27 evde yomini (markası) probiyotik yoğurt mayası ebebeklerde de satılıyor bilginiz olsun Ben peynirci babadan almıştım burda ki ebebekte yoktu ama online da varmış şimdi gördüm
3kedili2bebekli kelebek27 hayır ya öylesi çok saçma değil mi ama doktor da bana kendi yogurdundan mayala demişti
kelebek27 pozitifzey yani toz için öyle yazıyodu. Activiada probiyotikli olduğuna göre aynı mantıktır diye düşünüyorum 🥰
AnaKuzusu34 kelebek27 ben toz probiyotik ile mayalıyorum şişelere ama yoğurda demir kaşık sürmüyorum. Vitamini gidiyormuş ve aynı gün bitirmen gerek . Sonra yoğurt sünüyor zaten probiyotik de gidiyormuş
kelebek27 AnaKuzusu34 aynı gün mü ☹️ çocuğun yiyeceği daha bir kaşık. Kapağı açılmayan kavanozlar nasıl olcak peki. Toz mayayı pastörize sütü ısıtmadan direkt oda ısısında mı koyuyorsunuz yoksa biraz ısıtmak gerekli mi. Tahta kaşık ayrıntısı için teşekkür ederim bilmiyordum 🫶🏼