alparslanmomms Kızlar dyson almayı düşünüyorum. Kullanan var mı şu an Philips normal süpürge kullanıyorum ama çok zorluyo çocukla normal süpürge kullanmak . Üzerine çıkıyo kabloyu çekiştiriyor. Hafif mi dik süpürgeleriniz ? Önerilerinize açığım
muazze alparslanmomms gereksiz pahali ve o kadar para vericeksin senmi ona hizmet etceksin omu sana cok ugrastirici ve agir philpsin islak kuru olanini aldim 10 bn tl inan cok daha guzel ama tavsiyem fantom turbo baslikli olan modeli kablolu olan.
Yasirefeninannesi alparslanmomms sabret bacım görünür 😂😂 bende en son Philips Aqua aldım silenden 2 gün oldu alalı şuan memnunum şarjı iyi gidiyor
alparslanmomms Yasirefeninannesi inşallah 🤣ben de kararsızım ama dyson alacağım gibi çok memnun kullananlar. Bir de buraya sorayım dedim . Seninki hafif mi peki
demirboy alparslanmomms ağır dendi bana ama gayet iyi bana göre ağır gelmedi çok rahat süpürüyorum. Benim kollarım güçsüzdür aslında ama zorlanmadım. Ağır diyenler sanırım eski modellerini kullanıp 15 E göre kıyas yaparak söylüyor. Alt modeller baya hafifmiş. Ama dediğim gibi bana öyle gelmedi
alparslanmomms muazze ya işte kablolu istemiyorum çocuk çekiştirip duruyor. Bir de ağır da istemiyorum kolumu ağrıtıyor
selimtahamom alparslanmomms 2.5 yıldır v10 kullanıyorum bi kere servise gitmedi mük bi alet bence evde kedim var aldığımdan beri toz ve tüy derdi azaldı, ağırlığı çok değil bence ilk hafta bi kolum ağrımıştı ama o benim hantallığındam bence sonra da alışıyorsun zaten