Mervesenolmertt Mrb hanimlar. Bebek telsizi önerebilir misiniz hanginden almaliyim memnun olduğunuz varmi?
Azratosunannesi Mervesenolmertt motorola kamerasız aldık e bebekten çok memnunuz, kımıldama sesini bile iletiyor hışırtı olarak 👍🏻
Ayse_12345 Mervesenolmertt philps avent kullanıyorum çok memnunum kızım hareket ettiğinde bile ses çıkıyor kamerasız ama
cocomelon Mervesenolmertt motorola kameralı aldım çok memnunum tek eksisi wife çalışması bütçeniz yüksekse Bluetooth bağlantılı olanlar daha güzel bence kameralı harika birşey benim kızım uyandığında çok nadir ağlar direk döner vs o yüzden kameralı çok kullanışlı bizim için bebek büyüdükçe imsan kameralıya ihtiyaç duyuyor sadece uykuda değil oyun odasında birine emanet ettiğin zaman her yerde
Kbraa34 Mervesenolmertt ben de avent telsiz kullanıyorum en ufak sesi iletiyor ama ses gelmeyince de merak ediyorum gidip bakmak istiyorum. Kamera alsaydım diyorum şimdi.
Selina Canim ben luvion elite 3 kullaniyorum kamerali cok guzel ve kullanisli bi bak istersen internetten
Ozge_AyazEfee Mervesenolmertt https://www.hepsiburada.com/weewell-wma420-dijital-bebek-telsizi-300-m-sarjli-interkom-lcd-ekran-gece-isigi-ninni-p-AILEWEEWMA420?magaza=Karde%C5%9Flerbebek&wt_gl=cpc.6809.shop.nelk.abo-ssc&gclid=CjwKCAiA44LzBRB-EiwA-jJipImSmeR1l2v3JraHGJ-GOuW88kGQPxAG_fX8bXIg_F_uA6_l9OLXRxoCvpgQAvD_BwE Memnunum 👍🏻
Eliflerceee Philips avent. Odanin diger ucuna da koysan telsizi yine de cok net ses duyuluyor. Bir de isikli gostergesi var. Misafir olan ortamda sesi duyamasaniz bile isikli ikaz war. O cok ise yariyor.
Ozge_AyazEfee Mervesenolmertt ayrıca ışıklı İkaz özelliği bunda da var. Yukarıda ki annemizin dediği gibi gürültülü ortamlarda gözüm ışıkta oluyor oldukça yardımcı oluyor 😀
Caninanasi Mervesenolmertt kameralı da aldım arada bı bakicimiz var o geliyo onun içindi ama bakıcıya güveniyorsanız bence hiç gerek yok..
Caninanasi Mervesenolmertt valla ben wee aldım eve minicik seslere bile duyarlı hem ucuz da... Öyle hiç araştırmadan bı sokak arası mağazadan onu bulup alivermistim gayet memnun kaldım