Bir ara ben de almayı düşünüyordum o yüzden fazlasıyla araştırmıştım. Bence öncelikle o oyun çitleri geniş evler için uygun. Alan olacak ki onu genişçe kuracaksın. Almayı düşündüğüm de benim çocuğum da beş aylık falandı. Şu an dokuz aylığız, ben diyorum ki iyi ki o kadar para verip almamışım çünkü asla bir alanda durmak istemiyor evi gezmek tırmanmak emeklemek peşinden gelmek istiyor. Benim alma amacım içerde biraz işim varken az da olsa oyalansın ya da tuvalete girdiğimde en azından belli bir yerde dursun ki aklım kalmasın diye düşünüyordum. Bu yüzden Holmer markasının oyun alanını tercih ettim içerisinde yumuşak yatak da var. Oturup içerisinde oyun oynadığında yerden soğuk almıyor sadece mat sert geliyordu bana. Aynı zamanda ilerleyen zamanlarda gündüz uykularında geniş olduğu için onun içerisinde yaparım diye düşündüm en azından uyandiginda gidecek bir yeri olmaz. Bir de o bahsettiğiniz markadan alsaydım sonrasında işim bittiğinde onu koyabileceğimiz bir yer yok dediğim gibi evim geniş olmadığı için o yüzden bu aldığım markanın ki tek hamleyle katlanabilir bir model istediğimde katlayıp kaldırabiliyor istediğimde açıyorum.