Merryyy basemode diş üstten şişiyor sonra patlıyor canım bu şekilde şuan hatta yeni dişimiz çıkıyor çekebilirsem eğer onu atarım daha net anlaşılıyor öyle 🙈
aslanim06 basemode basemode diş incisi bu🫠 bizde de sürekli görünür kaybolurdu. 10 aylıkken çıkardı ilk dişini 🤣
Aklimideliricem Çay bardağıyla bakabilirsin su içiriyo gibi ağzına koyup aşağı yukarı sallayınca çıtçıt eder diş varsa burda bi beyazlık görünüyor gibi
beginnerrmomm basemode benimki de 7.5 aylık dört dişi var şimdi alt yan kesicide aynı bundan var ve acayip salya artışı oldu bizde böyle oluyor büyük ihtimalle yeni diş geliyor
basemode beginnerrmomm bizim ilk diş. Dün böyleydi ve derisi soyukuyor gibiydi şimdi kıpkırmızı ve daha şiş büyük ihtimalle geliyor gelmekte olan
beginnerrmomm basemode başka bir belirtisi var mı, fotoğrafı iyice inceledim de baş vermiş sanki büyütünce belli oluyor
Merryyy basemode inşallah canım inşallah tüm bebişler kolayca atlatsınlar 🤲🏻 bak şimdi çektim yanları yeni çıkıyor biri çıktı uç vermiş diğeri çıkmak üzere 🙈
beginnerrmomm basemode off hiç geçmiyor zaten üç aydır böyleyiz arkası da kesilmiyor şaşırdım kaldım napacağımı
Merryyy beginnerrmomm şişse yakında çıkarlar o zaman bende ne zaman çıkacak diye kendimi yiyordum abimiz 6 aylıkken 6 diş birden çıkartmıştı ama bu ağırdan geliyor 🙈