Dilaytmmz Bende hamileyken bebeğime arsa teshisi kondu ve kalbinde ufak bi delik görüldü. Sizin gibi bütün forum sitelerini yetmedi yabancı siteleri hepsini okudum. Cook şükür 1 aylık bebeğim şuanda ve gayet sağlıklı doğdu. Perinatolog direk sorumluluk kabil.etmemek adına amniyosenteze yönlendirdi ben istemedim. Çapaya sevk etti. Çapa tıpta perinatolog ile çocuk kardiyologlari birlikle baktı. Evet arsa var genetik bilime yönlendirelim dediler. Direk çok mu büyük ihtimal down sendromlu olması dedim. Hayır hayır sağlıklı olma olasılığı daha yüksek hatta dedi. Genetik bilime gittim( amniyo testi için randevu orda veriliyor) ordaki danışman Allah ondan razı olsun. Raporumu inceledi. Arsa tek başına bir şey ifade etmiyor aslında genelde başka bir bulgu yoksa bebekler sağlıklı doğuyor dedi. Eğer bu bebeği her şekilde dünyaya getircem dersen test yaptırmak çok da gerekli değil dedi. Ben zaten hiç gönüllü değildim. Mutlu bir şekilde ayrıldım.ordsn bol bol dua ettim içimi ferah tuttum ve çok şükür sağlıkla geldi. Doğduktan sonrada kontrole gittik cocuk kardiyolojiye dr. Arsanin sıkıntı verip vermeyeceği 6 aylıkken ek gıdaya geçişte belli olur ama 1000 de 1 de bile ameliyat gerekmiyo dedi. Inşallah 6 aylık kontrolündede mutlu şekilde döneriz. Böyle uzun yazdım ama içini rahatlatmak için her detayı söyledim. Inşallah sizin bebeğinizde sağlıkla gelir içinizi ferah tutun.