1erva2nisa3hifa Sevgili anneler kızım 37 haftalık dünyaya geldi anne karnında gelişimi 34. Haftada durmuştu sezeryanla doğum yaptım 2520 gram doğdu. Sorum şuki doğum sonrası alınan topuk kanından biyotinidaz eksikliği çıktı çapaya sevk edildik ilaç başladık kan ve idrar testi verdik bu gün e nabızdan sonuçlarımıza baktım dahada düşmüş bu değerimiz bu tanıyı duyan yada bilen varmı?
PortakalKokulum 1erva2nisa3hifa canım bizümde öyleydi. Aradıkar arsyırın üniverste hastanesnde dediler. Kan verdik üç degere bakıldı. Genetik teste gönderildi. Bi ay sonra bide 3 ay so ra cıkacak olanlar vardı. Bu sırada bioak diye bi hap verdi bunu kullnın sonuclar cıkana kdr dediler hergün toz haline getirip süte karıştrp verdim. Sonuclar sınırda cıktı(yüzde 30muş sınır) genetik oldugu anlaşıldı ve hapı kullanmasanız olur dedi. Bizde hapı bıraktık simdi 4 bucuk aylık ama ben bikaç sene sonra tekrar baktırıcam gidip.
Deletedmom136 Özel mesaj attım da bildirim düşmezse belki diye buradan haber vereyim dedim bakar mısınız?
Deletedmom136 1erva2nisa3hifa moderatörü etiketlemiştim aslında ama şimdi görünmüyor 🙈 seyda hanıma yazmştım
1erva2nisa3hifa PortakalKokulum çok sevindim adınıza bizimde İnşaAllah hapa gerek kalmaz bizde şuan bioak kullanıyoruz çok tedrginim herşeyinden huylanıyorum
Pare66 PortakalKokulum merhaba anlattiklarinizi 2021 yilinda harfiyen yasadim , merak ediyorum tekrar götürdünüz mu cocugunuzu
PortakalKokulum 1erva2nisa3hifa bende öyleydim canım da sabırla bekle vr hapını hiç ihmal etme gerisi takdir i ilahi 🤲 sağlıklı olsun minikler 🥰
1erva2nisa3hifa PortakalKokulum amin inşallah değerlerimize baktım e nabızdan hiç bişey anlıyamıyorum daha bir aydan fazla zamanımız var beklemek çok zorb
PortakalKokulum 1erva2nisa3hifa bi sonuçlara baka bakalım ne dicek doktor en fazla ilaç kullanır korkma annesi Allahın izniyle gecer gider 🧿
PortakalKokulum Aras-27 merhaba bizim bi problemimiz yok suan masallah bu vitaminle ilgili. Biz baya ugrastık tahliller falan sonucu sınırdaymış o yüzden ilacı bıraktık. Bikaç yıl sonra bidaha baktırıcaz.
PortakalKokulum Aras-27 önce tahllerim genetik testlerün yapılması lazım ondan sonra doktor karar veriyo, en fazla ömrünün sonuna kadar bi ilaç kullanıcak endişelenmeyin o bölümde en son telaş yapılacak hastalık bu, Allahım şifa versin