oylesinebiri__ Avent ve lansihon alicam ama mağaza da baktım çalışan bi avent iyi dedi sonra lansihon iyi dedi kafam karıştı 1 aydır alamıyorum elimdeki biberonlar akıtıyor aşırı derecede hangisini almayalım kullanan anneler hangisi iyi bebeğim 1 yaşında
bebisannesi_ oylesinebiri__ bizimki 2 aylık bir sürü avent almıştım ondan çekemedi dar olduğu için Yenidoğanken o yüzden Lansinoh denedim güzel çekti ondan beri onunla devam ediyorum
UrbanMom oylesinebiri__ aynı zamanda emziriyorsaniz avent oneriyorlar meme ile aynı hız gidiyormuş ama sadece mama alıyorsa doktora sorun isterseniz bizim doktorumuz 1 yaşında biberonu biraktirdi mamayi kestirdi alistirma bardağına gecti ters cevirse bile akmıyor tabi ısırıp parcalamazsa oglum gibi. Şimdi 2 yaşında normal bardak veriyorum
oylesinebiri__ Ya o kadar para veriyorum 3 ayrı markada akıtıyor çocuk içerken yanlarından akıyor çocuğun üstüne
oylesinebiri__ bebisannesi_ ay evet çekimi zor diyenler var avente bende karasız kaldım teşekkür ederim
oylesinebiri__ UrbanMom evet emziriyorum ama doktorumuz 18 aya kadar mamaya devam dedi anne sütünü de fazla icmiyor ek gıdayla da pek arası yok şu sıralar mamayı da eskisi gibi icmiyor sanırım biberondan kaynaklı alıştırma bardağımiz var su içiyor onunla
oylesinebiri__ simseklivekalpli çoğunluk lansihon diyor Philipse mağazada baktım beğenmedim peki başlığı kaç aylık almaliyim
UrbanMom oylesinebiri__ doktora gore degisiyor sanirim bizimkide yediklerinden vitamin alsın artık her şeyi yesin demisti meme reddi olmaması icin avent öneriyorlar diye biliyorum
Deletedmom2987 oylesinebiri__ olur 2 numara başlık alırsın iki çocuğuma da onu kullanıyorum akıtmada yapmıyor antikolik olduğu için gaz da yapmıyor e bebekte var bi tık pahallı ama
oylesinebiri__ Deletedmom2987 hangi boy cam mi plastik olan mi canım pahalı olması sıkıntı değil iyi bişey olsun
Deletedmom2987 oylesinebiri__ kaç cc içiyor çocuğun onu sen bilirsin 150 ml olan bana yetiyordu 270 olan da var cam olan daah sağlıklı tabi kaç kere düşürdüm kırılmadı kalın camı var
oylesinebiri__ ikikedibirbebek aaa hangisini alıcam ya 😅 bi sürü önerilen var sizin bebeğiniz kaç aylık
ikikedibirbebek oylesinebiri__ 21 şu an bıraktıramadım 🥲 ben hamileyken antikolik set almıştım 2 küçük 2 büyük biberonu var görsel eklerim birazdan