Balkokulumm Kızlar bu süt işi artık çok can sıkıcı olmaya başladı sürekli tazikli geliyor 2 ay 5 günlük bebeğim memede ağlıyor süt normal geldiğinde güzel emiyor ama fışkırdığında vay halimize ne yapıcam şaşırdım 😭😭
Aydantrk Balkokulumm makaslama yöntemi ile birde siz hafif yatar pozisyonda emzirirseniz daha rahat emecektir🤗
Denizsever34 Balkokulumm bu konularda uzmanların ücretsiz danışmanlık yaptığı Facebook da emzirme akademisi grubu var. Hatta bugün bu konu ile ilgili soru vardı. Oradaki uzmanlar göğsünüzü bi iki dakika elinizle sağın sonra yatar pozisyonda bebeğinizi emzirin demişti. Gruba katılırsanız size daha iyi yardımcı olacaklardır
arvennanne Balkokulumm benim de sütüm inanılmaz tazzikli o yüzden hızlı hızlı emeyim derken inanılmaz gaz yutuyor 😞 büyük bir gaz sıkıntısı içindeyiz biz de bu yüzden. Bide arada tazzik yüzünden kendini çekip memeyi itekliyor.Buna rağmen bazen yarım saatte bir emmek istiyor. Güzel emdiği halde... onun sebebi de sancısı. Sancıyı emerek tolere etmeye çalışıyor kuzum😞 40 günlüğüz biz de.
Balkokulumm Esracik dimi bilmesem bende öyle derdim ama yaşayınca öyle olmuyormuş çocuğum sürekli ağlıyor meme reddine döner diye çok korkuyorum
Balkokulumm Aydantrk her şekli denedim artık göğsümü kopartacam pozisyon ararken yok yok çocuk açlıktan ağlıyor mamaya doğarken tövbe etmiş sanki benim kız ağzını açmıyor 😭😭
Ozgesen48 Balkokulumm elinizle ilk fışkırma geçene kadar sağın lütfen.. pompa tazyiği daha fazla arttırır
Balkokulumm Denizsever34 grubun üyesiyim zaten dedikleri çoğu şeyi uyguladım ama malesef bazen hiç problem olmuyor düzeldi diyorum sonra hop yeni baştan
Rumeysa34 Ah aynı dertten muzdaribim 🤦🏼♀️ Benim bebeğimin tazyikli olduğundan sürekli genzine kaçıyor bu durumdan çok korkuyorum
Cigdemirza Balkokulumm benim de aynıydı bebeği biraz dik tutmanız gerekiyor birde başını baya yukarda tutun benim bebeğim şu an dört aylık 3.aydan sonra düzelmişti
Seda_123 Balkokulumm Benimkide fışkırıyor çok gelince bebeğim ağzından çıkarıyor zaten ucuna bastırıyorum normale dönüyor tekrar emiyor
Cigdemirza Balkokulumm her emzirmeden önce birazını sağın isterseniz çünkü o süt mastit de olur emmezse
Buket5353 Balkokulumm bende oyleydi canim yatarak emzirdigimde saorun olmuyodu. Diger turlu cok boguluyordu. Sonradan zaten eskisi gibi sut olmadigi icin tazikli gelmiyo.
Balkokulumm Buket5353 emse benimde sonradan taziği kesiliyor ama emmiyor yatarak ayakta plates topunda heryerde ve şekilde emzirmeyi denedim
Blackforrest Balkokulumm gazı olduğu için ağlıyordur hemen omzuna al gazını çıkar sonra yine devam et emzirmeye. Benim de aynı. Süreli ağlıyor çünkü hava yutup gaz yapıyo boğazında
Balkokulumm Blackforrest gaz sorunu değil malesef ona bile şükür ederim çıkartınca rahatlıyor bu benim sütümle alakalı malesef ve geçmeyen bir sorun