surprizbebe ysfzynp mochi eller serbest var bende. Evet güzel ama bence elektrikliler daha iyi ya ben 3-4 kez mastit olmuştum o zamanlarda elektrikli medela kullandım canavar gibi çekiyordu arkadaşım vermişti
beyzack surprizbebe bende de mastit oldu bebebaonun eller serbest makinası var ama kuvvetli değil çekim gücü ben mi yapamadım anlamadım süt gelmiyor . Süt olmasa nasıl mastit olayım farklı bi makina bakıyorum
murek gundaca sıfırı 4500 tl hanımefendi link atayım isterseniz ikili eller serbest mochi momentum duo bidaha bakın şimdi şaka mı
hatice6868 ysfzynp mochi eller serbest kullanıyorum . İş yaparken veya yoldayken de sağıyorum sıkı sütyen takıp süt çıkarıyor memnunum . Farklı markalar hakkımda bilgim yok belki daha iyisi de vardır ama ben çalışacağım için bunu tercih ettim memnunum şimdilik.
nursahmila ysfzynp bende hem mochi var hem lansinoh elektrikli. Mochiye önyargılıydım ve çok geç kullandım.çok memnundum kullanırken. Eller serbest oluşu çok konforlu ve gayet güzel süt sagom gücü
surprizbebe beyzack flanş kaynaklı heralde ya.arkadaşımın verdiği medelanın başlığı hastanelerde tek kullanımlık verilenlerden yani sadece plastik bişey. Hiç silikon falan yok üstünde. Meme ucunu öyle bir çekiyo ki benim meme ucum da yoktur yani hani. Mastit zamanlarında o makine beni kurtardı
surprizbebe beyzack meme ucunun girdiği deliğin boyutları oluyormuş satılıyor internette. Tabi cihazda takılı olan herkesin memesine uymuyor
momica ysfzynp hamileyken nolur nolmaz deyip mochi eller serbest aldım iyiki de almışım emziriyorum ama gece bir öğün rüya öğünü yaparak sağıyorum mastitten de koruyor hatta geçen ay bir tane daha aldım yine mochi eller serbest
Pinareslem momica bende de var ama bir türlü kullanmayı beceremedim sütüm var takıyorum sağmak için 10 dk fln bekliyorum boş sagmamis bir iki kere anca sağım yapabildim neden ben yapamıyorum anlamadım
momica ysfzynp evet 3.5 aylık doğduğu günden beri saat 23:00de sağım yapıyorum bazen gün içinde de power pump yapıyorum
ysfzynp momica Bende Philips elektrikli var bazen beni zorluyor vakit bulmakta zorlanıyorum bende eller serbest alsam diye cok düşündüm ama elektirklilwr kadar saglam degil diyenler oldu bir türlü emin olamadım
momica ysfzynp bilmiyorum eller sebest inanılmaz rahatlık yemek yaparken, çamaşır katlarken, dizi keyfi yaparken sağıyorum aylardır sürekli kullanıyorum daha arıza görmedim tütüt masallah dbdjfklg
Pinareslem momica evet parçaları doğru takıyorum her modunu denedim bir iki kere anca sağım yapabildim nasıl sütyen kullanıyorsun belki onda hata yapıyorumdur
momica Pinareslem normal penye emzirme sütyeni kullanıyorum ya sağım modu birinci mod damlacıklı olanda ilk 5 ile başlatıp 15 dkda 7 sonra 22 de 10 yapıyorum ilk başlarda da bebeğim yeni doğduğunda çenesi yorulmasın diye hep masaj modunda emzirmeden önce 5dk masaj yapıyordum