yasemin321 Randevu açtırmasaydınız keşke çünkü ilerde çocuğunuz memur olmasına engel olmuşsunuz ama yinede tabiki sizin tercihiniz geçmiş olsun tekrardan
Kubra226 yasemin321 randevu derken çocuk psikoloğuna randevu açınca mı ? Siz yanlış biliyorsunuz rapor alınca dtk ya başlatmak için onda engel olarak çıkıyor . Biz rapor çıkartmadık ki dtk ile iki kere görüştük o kadar
yasemin321 Rapor önemli değil çocuğunuzun e nabızda çocuk psikoloğunda bi randevu geçmişi görünüyor mu görünüyorsa sıkıntı ama işlem yapmadan muayene olduysanız sorun yoktur
Gul-42 tugce7934 4 yas 2 aylık tekrar basladı. Yanı goz teması kurarken ve hızlı bırsey anlatırken yapıyor sakın ol dıyınce yavas anlat dıyınce sorun yok
Alpereniannesi52 Huma_kus34 kuzu benim kızım da şu an 4 buçuk yaşında bazen heyecandan kekeliyor kelimeleri yutuyor ilk önce bende korktum sonra fark ettim heyecanlanınca oluyor geçti arada oluyor sadece 😊 ama eğer sizin ki hiç geçmezse devam ederse tabii ki bir Dr görünün 🌸
Huma_kus34 Alpereniannesi52 cok şükür okuttum hocaya duzeldı evet haycanlanınca yapıyor umarım gecıcıdır cunku bazen cocuklar falan dalga gecer gıbı guluyolar falan sinirim bozluyo uzluyorum
Alpereniannesi52 Huma_kus34 çok şükür evet maalesef akran zorbalığı her yerde var düzelmesine sevindim bana göre de geçici ama tabi uzun süre olmamakla beraber 😊