Cigdem07 Asyaaihsnser Ben yedim yapar dediler ama benim bebeğimde gaz yapmadı. Tabi her bebek farklılık gösterir. Bence yavas yavas alıştırın bebeği gaza sonuçta hep yediğimiz şeyler ve güzel süt yapan şey bunlar
Songlkrdmn5 Asyaaihsnser valla ben öok yedim hiç de gaz yapmadı gaz yapar diye kimse önümden de almadı Annem baktı 2 ay boyunca bebeğim zaten gazlı bir bebek idi canım bulgur pilavı. Makarneks bulgur turu herşey aşırı süt yapıyor benim göğüslerim dolup taşıyordu yatamıyordum üstüne ağız sütün de dahi barsak bardak çöpe döktüğüm oldu
Pnrcm Bende marul gaz yaptı bebegim de hastanelik olacak derece de hem de o günden beridir havuç salatası yapıp yiyorum sadece ama tabiki bizde oldu diye herkeste olacak degil ama yine de az az yiyip denemekte fayda var ben biraz abartıp yemiştim sanırım
canparcam123 Asyaaihsnser ben hiç yemiyorum 2 ay 22 günlük oğlum çok güzel süt yapıyor fakat feci de gaz yapıyor marul özelikle yani birkez marul yedim gecemiz mahf oldu fakat benim oğlum kolik bir bebek zaten sudan bile gazi oluyor her bebek aynı değil sizde nasıl olur bilemem canım
canparcam123 Asyaaihsnser sut yapan herşey gazda yapıyor misal bulgur çok güzel süt yapıyor bakliyat lar fakat yediğim zaman çok pişman oluyorum çünkü sütum gazlı olunca bebeğim göğsümü tutmuyor
Drindniz Ben hep yiyorum olmadı her zamanki kadar gazı tabi bebekten bebeğe değişir bide daha çok küçük ilk çok sıkıntı oluyor 3. Aydan sonra bi nebze rahatlıyor
Mucizem_0809 Asyaaihsnser canım hamilelik boyunca salatalık havuç turp ve kırmızı lahananın içine düşmüştüm kilolarca yedim ve sonuç her gece gaz sancısından acil 🙈doğum yaptım 10 aylık oldu oğlum ben hala bunları yemiyorum korkuma 😂
Lilensa21 Asyaaihsnser onlar gaz yapmıyor kara lahana delisiyim gaz yapar mı diye endişe etm yinede yedim bişey olmadı yeşil soğan ve turşu sütün tadını bozar bebek içmek dediler bir sorun çıkmadı ama mercimek çorbası ve yeşil fasulye yedim kızım sabah kadar ağladı gazdan benden tavsiye yeme sakın bunları.
aybukemom Yamur havuç artırır marul da arttırır ama gaz da yapar genelde . Sizde yapmıyorsa ne güzel 😄
aybukemom Yamur valla ben yeni bişey keşfettim tahinli kurabiye yapmıştım kızın aşırı gazı oldu yani tahin de gaz yapıyormuş ne kaldı yapmayan evde pirinç yiye yiye Çinli olcaz😂
Birogretmenanne Asyaaihsnser ben sürekli bu ikisi ile salata yapıp yiyorum hatta bol limonlu benim bebegimde yapmıyor.
Mslblc @Asyaaihsnser asm deki doktor bana çiğ sebzeler aşırı gaz yapar salatalık domates bile yeme demişti