princessmom_ gizememre yerim adenimi 💕 Allah uzun ömürler versin inşallah dünya kız çocuklar günü kutlu olsun kız erkek tüm evlatlarımız iyiki varlar evimizin neşeleri🥰
KendiEvimdeDeplasmandayim gizememre Tüm kızlarımızın kendi ayakları üzerinde duran, bu hayatta ne yaparlarsa yapsınlar öncelik mutlu olmam diyen ve kendi değerini bilen birer yetişkin olmalarını diliyorum. Hepsi çiçekli bahçelerde yürüsün 🌸
cicekannesiii gizememre iki güzeller güzeli prenseslerimin dünya kız çocukları günü kutlu olsun nice güzel yılları gorsunler güzel hayatları olsun Allah onları tüm kötülüklerden korusun sizi cok sevıyorum canım yavrularım🥰🥰
UrbanMom gizememre kızım yok ama tüm kiz çocuklarının günü kutlu olsun ilerde kimseye muhtaç olmadan cok guzel hayat yaşasınlar 🤍
UrbanMom forumgurmesi ne demek bende erkek annesi olarak temennim ilerde bir kızın canını yakmayacak birisini yetiştirmek olacak 🙂
forumgurmesi Kızım Ova ve henüz tek vücuttaki olduğum kızım Deva, siz içimdeki her güzel şeyin her gülümsemenin sahibisiniz. Ömrünüz hep çiçekli yollardan geçsin, dilediğiniz her şey daha dile dökülmeden gerçekleşsin. Sizi çok seviyorum🥰