Dedektifgadget gizememre dünya kız çocukları günü kutlu olsun Canım kızım seni çok seviyorum sen benim gün ışığımsın yolumu aydınlattın 🥰💝seni anlatmaya kelimeler yetmez bal 🍯 kızım 🥰
Kayra_68_aksaray gizememre çok isterdim bir kızım olsun diye ama allah bana nasip etmedi 3 oğlum var 2 tane kız yeğenim var onların bi ve tüm kız çocuklarının günü kutlu olsun ❤❤❤
Kayra_68_aksaray gizememre teşekkür ederim canım seninde kutlu olsun keşke kız çocuğu olduğumuz zamanlara donebilsek
alinmom gizememre Canım kızlarım, sizinle her günüm bir mucize gibi. Cesur, meraklı ve sevgi dolu kalbinizle dünyayı aydınlatıyorsunuz.✨💗
mamacitaa_ gizememre kutlu olsunnnn✨✨🥳🥳🥳🥳 ‘ evimin en nadide çiçekleri.. iyikilerle geçen dolu dolu bir ömür, ve sizin eşsiz varlığınız.. hiç eksilmesin evimden ışığınız, sizinle ben yenileniyorum güçleniyorum.. ‘ 🤍🌻🌻
Mariposa gizememre benim de iki kizim var 🫠 Kizlarima not: iyiki varsiniz guzel kizlarim Allah sizi iyilerle karsilastirsin hayirlarla mukafatlandirsin sizi cok ama çok seviyorum 🫀
AtesPerisi gizememre Benim de bir küçük prensesim var evimizin küçük mucizesi canım kızım Serra’m seni çokkk seviyorum annecim dünya kız çocukları gününüz kutlu olsun bütün kız çocuklarimizin gününü kutluyorum ve hepsini kokulu kokulu öpüyorum😍🥰😘
bisenakillisinzaten gizememre üç kızıma not: Hayatımdaki en büyük mutlulugum sizlersiniz. İyi ki varsınız bal kuplerim. Gününüz kutlu olsun💫
Asyamomy19  Evimin neşesi iyiki varsın Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin 💜