Atlasinannesi_ newwmommy bende öyle oturuyorum bir imkan olsa bende istemezdim. Birbirimize karşı bişeymiz olmadı ama ne bileyim işte uzak olmak en iyisi.
newwmommy Atlasinannesi_ bizimde olmadı ama diken üstünde olmak olmuyor kayınpederim bekar kaynım bekar her gün illa gelirler görümcem alt katta vs vs
Pamukhanim_ Atlasinannesi_ hedefim işime geri dönüp kendi paramı kazanmak kızım biraz büyüsün diye bekliyorum
Pamukhanim_ Atlasinannesi_ özel sektörde finans sorumlusuydum kızım doğunca çıktım şimdi benim yerime gelen arkadaş ayrılacakmış aradılar ocak gibi gelir misin diye ama işte kızımdam dolayı kararsızım
newwmommy Atlasinannesi_ valla kayınpederim hele günde üç dört defa da işte bebeği görücem diye o yüzden uzak olmak en iyisi
Atlasinannesi_ Pamukhanim_ çocuğa bakıcak biri var mı peki? Aslında iyi olur mesleğinize dönmek tsbi eğer bakıcak biri varsa.
prensesdiana Atlasinannesi_ bizim de hedefimiz ev almak canım inşallah olur en kısa zamanda ❤️ sizinki de olur inşallah ❤️
Huma_kus34 @“Atlasinannesi_”#p37297794hedefımızden genıs ferah 3+1 ev almak allahın izniyle en kısa zamanda herkes hedefine ulaşır 🌸🌝