Atlasinannesi_ Kızlar sizinde hedefim bu dediğiniz bir şey varmı? Benim hedefim, daha doğrusu eşimle hedefimiz araba almak. Şimdiden ne hedefiniz varsa biran önce ulaşmanız dileğimle 🙏🏻🥰
minikmisimben Atlasinannesi_ arabaları değiştirmek istiyoruz öncelik taksi ile eşimin iş aracını. Taksi olur da iş için olan baya zorlar bilmiyorum bakalım🥲
talhamamy Atlasinannesi_ bizim en çok istediğimiz köye ahşap ev yaptırmak 😍 bungalov tarzı hazır da olur bakalım nasip🥰
Atlasinannesi_ newwmommy şuan bir sıkıntı var sanırsam oturduğunuz yerde, inşallah size iyi gelen bir yere taşınırsınız. 😌
2ogullu1anne Taşınmak istiyorum ama eşim hiç yanaşmıyor.O yüzden denize yakın yazlık bir ev alıp 3 ay gidip kafa dağıtmak
2ogullu1anne Atlasinannesi_ evet ev bizim ama güzel bir yerde yaşamıyorum.Sosyal hayat yok.Tek cazip gelen yani komşularımın iyi olması ve bir sürü de arkadaşımın olması
tospikannesi_ Atlasinannesi_ hedefim Web tasarım okumaktı ve şükür okuyorum Şimdiki hedefim bunu 4 yıla tamamlamak grafik tasarım veya bilgisayar mühendisi gibi… Eşimle hedefimiz Arabaydı çok şükür aldık ama şuan değiştirip üst modelini almak. Ekstra 2024 puanıyla adalet bakanlığının 2. Alımını bekliyorum tercih yapacağım hedefim atanmak. Ve en büyük hedefim ev sahibi olmak 🥲
Atlasinannesi_ newwmommy bende öyle oturuyorum bir imkan olsa bende istemezdim. Birbirimize karşı bişeymiz olmadı ama ne bileyim işte uzak olmak en iyisi.