Kızlar benim bebeğim de meme de uyuyor bir yaşında bir yaş doktor kontrolünde doktor aşırı emmekten dişlerinde çürük oluşmuş hemen memeden kesmelisin dedi hatta bugün kesmelisin diye katı konuştu ama ben buna hazır değilim bebeğimin de hazır olduğunu düşünmüyorum fakat gecemmesine aşırı derecede kalkıp neredeyse meme de uyumasına bir çözüm bulmaya çalışacağız çünkü aç olmasa bile sürekli meme için 2 saate 1 kalkıp emmek istiyor ve hatta mümkünse beşiğininden bizim yatağımıza gelip yanımda uyumak istiyor evet çok güzel ama çalışma hayatı ile birlikte çok zorlayıcı dün ilk kez uyuduktan 2 saat sonra uyandiginda ben saklandım eşime sen uyut dedim tam 1 saat ağladı sonrasında uykuya daldı ama ardından da 4 saat kesintisiz uyudu yani eş desteği önemli diye düşünüyorum bu yola baş koyarsak gece uyanmalarında 3 saatten önceki her kalkışında eşimi müdahale etmesini ve onun uykuya döndürmesini isteyeceğim evet kolay olmayacak ama bir şekilde gece beslenmesini azaltmak istiyorum daha kesintisiz bir uyku için …
Doktor üç gün ağlar sonra alışır oral dönem özelliği bu diye yorum yaptı bir an önce sofraya masaya dahil olup ayrı birey olduğunu kuralları öğrenmesi gerektiğini de ekledi.. tabi bol bol meme olunca yemek yemek ikinci planda kalıyor :(