Alparslaninannesi Ecmayz siz simdi boyle konusunca ben kendimi kötü hissettim 🙈 bizimki 5. ayinda ve 800 gram aldi gecen ay da 800 almisti 😔
Ecmayz Alparslaninannesi cok guzel ozaman hic kotu hissetmeyin aksine cok mutlu olmalisiniz :) masallah bebise
Deletedmom122 gokcekizinannesi olsun masallah yavruna canım. Annelik hep endise demek galiba. canları sagolsunda az alsınlar öyle diyelim
gokcekizinannesi Deletedmom122 aynen öyle.. Allah korusun evlatlarımızı sağlıklı olsunlar da en önemlisi o
Akgul Deletedmom122 az sanki canım benim bebeğim 4 ay kontrolünde 1500 almıştı ama doktorun daha iyi bilir tabi
Deletedmom122 Akgul sorcam canım cok da sık besleniyor ama anlamadım. doktor randevusu yakında o zaman sorcam cok tesekkur ediyorum
Alparslaninannesi Ecmayz babamlar da surekli bu cocuk obez olacak cok yedirme deyip duruyo sizin yorumu okudum hakikaten her ay boyle kilo alirsa o zaman babamlar hakli cikacak sanki 😱 5 aylik 9 kilo 🙈
Hiraada Deletedmom122 siz 4 aylık 7400 ve mi az buluyorsunuz benim kızım 9 aylık olucak 7 gün sonra 8 kilo yani bu kilo alma işi her bebeğe göre değişiyor gelişimi önemli bebegin
Deletedmom122 Hiraada hanımefendi cocugumun kilosunu az bulmuyorum nerede öyle bir ifadem var? hemen saldırmayın, bir ayda aldıgı kiloyu az buldum ve onu sordum sadece iyi anlayın okudugunuzu
Akgul Alparslaninannesi boy kilo orantılı gidiyorsa şuan sıkıntı olmaz benim de 4 aylık 8.5 kilo boyu 68 cm ve hiç kilolu görünmüyor doktorumuz bot kilo çok orantılı dedi
Ecmayz Alparslaninannesi masallah gelisimi iyi ozmn. Anne sutu aliosa sdce obez olmz cnm hareketlenecek ozmn degsr
Merveymn Oğlum 4ay 8günlük 4aylık kontrolünde 7kilo 65cm geldi 700gr almış bu ay doktorumuz 5ay sonunda doğduğu kilonun 2katı olması gerek dedi. meme reddi çok yapıyor bu ay kilo alımı bu kadar olacağını hiç sanmıyorum 😞😞
Cikolata Deletedmom122 ya benim kızımda 4 ay 6 günlük 3515 doğmuştu cuma günü sağlık ocağında 5600 çıktı bu ay sadece 300 gram almış çok üzüldüm böyle olunca bu hafta mamaya başladım emiyor sonra ağlıyor 90cc mama verince cuk cuk emip uyuyor .
Alya_sare Deletedmom122 benm kızımda 5.ayda 400gram aldı ebe normal dedi hatta bundan sonra bazı aylar hiç almayabilrmiş