esm15 ymc516_ HE-SEN-COK-BILIYON gelme imkaniniz varsa İstanbul Avrupa yakasında çam sakura şehir hastanesine gelin açık emara girin
HE-SEN-COK-BILIYON ymc516_ bende aradım orayı buraya yazdıktan sonra aynı fiyat değişmemiş 5bin dediler eğer kapalıya giremezsem oraya gideceğim fiyatı makul geldi diğer yerlere göre
1prensh HE-SEN-COK-BILIYON sadece kafa dışarda kalıyor vücudun tamamın giriyor ben 3 ay önce girmiştim
ymc516_ susamtanem_ evet ilk ayaklar giriyor ama kafanızda giriyor yarım cekilmiyor. Bende zorladım kafam dışarda kalsa belime kadar olsa diye olmuyormuş o sekilde
ymc516_ HE-SEN-COK-BILIYON evet mesela ben Okan üniversitesinde çekildim dün aksam 1800 kusur ödedim oda özel sigortam var indirim sağlamış.normalde 5-6 binmiş bende dedim zaten gider açık cekilirim ben o fiyata
1prensh HE-SEN-COK-BILIYON bi araştırın isterseniz bulunduğunuz bölgede açık emar çeken hastane var mı diye
sedahyt Bende ilaçlı beyin emarına girecem pazartesi günü nasıl gireceğimi düşünüp duruyorum ya makinaya yatmadan kacarım yada kapıdan bilmiyorum valla nasıl olur girenler biraz cesaret verse