dayes Çok korktum, kimler hissetti… Ne zaman evde yalnız olsak o zamana denk geliyor, yüreğim ağzıma geldi yine, sabahı nasıl edeceğim bilmiyorum… Rabbim beterinden korusun hepimizi
dnzzynpmom dayes geçmiş olsun canım Kütahya da olmuş ordamisin sakin ol heryerde olan bir durum Allah beterinden korusun Allah’a emanet olun tedbir alın gerisi Allah’tan belli süre uyumamaya çalışın aynı odada durun yanınızda deprem çantası olsun yani ihtiyaç olacak şeyler telefon şarjınız dolu olsun kıyafetlerinizde kalın olsun mümkün olduğunca dışarı çıkabilecek durumda üşüme hissi vermeyecek kadar ve telefon sesli modunda olsun ♥️
suzun0508 dayes istanbuldayım hissettim bebemi uyuttum yerime yattıö sanıyprum kocam salladı yatağı ama adamda hareket yok, yatamıyorum da o uyuyo şu an oy
dayes dnzzynpmom son zamanlarda o kadar çok sık oluyor ki sanki her hafta deprem oluyor. Ben kolay kolay etkilenmezdim psikolojim bozuldu artık sürekli sallanıyoruz gibi geliyor. Allah hepimizi korusun
goktugunannesii_ dayes daha büyük bekleniyor diyorlar Kütahya- uşak fay hattına ve bu beni çok korkutuyor
tahin dayes çok haklısınız ana büyük deprem pek yaşamadım hani ufak ufak ya da yan il olarak yaşadım ama ülkece o kadar psikolojik etkilendik ki bende sürekli acaba oluyorum, sokağımızda demir kapak var tır geçtikçe bina sallanıyor her seferinde yüreğim hopluyor Allah korusun ülkemizi gönül ferahlığı versin inşallah size de Allaha emanetsiniz bolca dua okuyun🙏🏻
dayes goktugunannesii_ oy oy Allahım hepimizi korusun, başka güvenecek teselli olacak hiçbir şeyimiz yok maalesef
dnzzynpmom dayes öyle olur canım 6 Şubat depremi evde yaşadım karşımda binalar çöktü çok yani aşırı zor korkunç bir durum Allah yaşatmasın Allah’ım hepimizi korusun