ss54 izmrlianne benimde öyle bebeğim 3 aylık sağıyorum resmen 20 cc bile çıkmıyor bir kaç yudum.. şuan bestlak kullanmaya başladım bir de e bebekten humana anne çayı :(
tostostirikk izmrlianne artar diye biliyorum. Tahin, bulgur pilavı, kuru dut ve galactago tablet. Bana bunlar iyi geldi. Bir de sağım yaparken biberona bakmayın ne kadar geliyor diye. Mümkünse bebeğinizin yanında onu izleyerek sağın ya videolarını izleyin. Gerçekten çok işe yarıyor
aysegul466 izmrlianne benim takip ettiğim bir ebe var arttırılabileceğini söylüyor bende sütümü onun sayesinde arttırdım ebe tülin ismi tavsiye ederim 💗
acemia ss54 işe yarıyor mu humana anne çayı benim bebeğimde meme mi tutmuyor iki aylık oldu sadece mama içiyor sütümü elektrikli pompayla sağınca dört saat pompa takılı en fazla 1 cc çıkıyor damla damla gelıyor ne yapmam gerekir acaba ya
mira0202 ss54 incir , Hindistan cevizi yağı , hurma , kuruyemiş ve bol su ben bunlarla arttırdım hep inşallah faydası olsun 🙏
izmrlianne sakdas sizin birazda olsa geliyor muydu benim damla şeklinde geliyor sağım yapsamda damla damla bu şekilde artar mı ki pes ediyorum bırakıyorum
sakdas izmrlianne çok azalmıştı doymuyodu ağlıyodu mamaya başlamıştım, power pump sağımla 150 cc ye kadar çıktı
ss54 izmrlianne hayır böyle değildi sağdığım zaman 100cc ye kadar çıkıyordu. Nasıl azaldı bende anlamadım. Yenidoğan yaptığımda bebeğim memeyi tutmuyordu hem savaş halindeydim şimdi de memeyi istiyor ama süt yok. Yavaş yavaş azaldı bu raddeye geldi. Bende kafayı buna takmış durumdayım. Sizinde mi varken azaldı? Kaç aylık bebeğiniz
papatya3458 sakdas power pump gunde kac defa yapiyordunuz sag 20 dk sag 10 dk dinlen sonra sol 10 dk sag seklinde miydi
bebetolay Merhabalar benimde ikizlerim var 2ayliklar şuan 1ay öncesine kadar benimde sütüm vardı sabahları uyandığımda akacak şekilde yani oğlum kasik fıtığı ameliyatı oldu bu ayın 1inde ona çok üzüldüm sütüm azaldı damla damla geliyor şuan çok emzirmek istiyorum hatta beklerim de emmek istiyor ama sütüm yok 😓 bu post çıktı karşıma önerilerinizi bekliyorum neler yapabilirim çoğalır mi bide memlekette olduğum için sık sık emziriyorum geceleri odaya geçince 5 dakika da olsa emzirmeye çalışıyorum tamamen süt gitmesin diye ama 1 damla geliyor hep sıkıp bakıyorum
sakdas papatya3458 gece uzun uykusunda yaptım 10-11 gibi. Günde 1 defa yaptım. 15 dk sağ 15 dk sol sağım sonra 15 dk dinlenme. Tekrar 10 dk sağ 10 dk sol 10 dk dinlenme, son kez 10 dk sağ 10 dk sol yaptım. Humana çayın etkisini gördüm sağımdan yarım saat önce içtim, sağım yaparken 1-1,5 litre su içtim
busra969 sakdas peki sütünüz benim gibi 1.5 ay kesildikten sonra mı yaltınız ben tek ve desteksiz kaldım o yüzden aylardır denemedim damla damla şu an
kuzeytobahar sakdas Sadece bu şekilde mi 7 günde bu kadar attırdınız günde 1 power pomp ve su içerek? Bir de en başından beri az mıydı kaçıncı ayda yaptınız?
sakdas kuzeytobahar benim 1 ay sonunda azaldı, göğüslerim şişmiyodu, sıkınca pek gelen yoktu. Evet bu şekilde yaptım, çok araştırdım. Günde 4 defa humana içtim, çok su tükettim, kuruyemiş özellikle fındık yedim
kuzeytobahar sakdas ben de arttırmaya çalışıyorum mama veriyorum maalesef,sağmaya çalışıyorum ama sanki olmuyor gibi emzirme danışmanı ile de görüştüm 3 saat emzirmezsen power p yap dedi ama 3 saat emzirmediğim olmuyor çok yapamıyorum
queen352 sakdas benim suan sağımda 30-40 cc geliyor dünden beri sağım yapıyorum kızım 7 aylık yinede artar mı szce mama kabul etmiyor çünkü :/
sakdas queen352 artar rahat olun, birazda olumlu düşünün “sütüm geliyo çok geliyo” diye geçirin aklınızdan, az geliyo stresine girmeyin. O dönem ben strese girdim ister istemez, önce kendimi rahatlattım sonra sağımlarla işi tamamladım
sakdas kuzeytobahar kuzeytobahar ben 3 saati beklemedim ya sağdığım sütü verdim sağdıktan hemen sonra uyanırsa. Emzirdikten 1 saat sonra falan yapabilirsiniz bence hem arkadaki sütü sağmış olursunuz göğsünüz rahatlar daha iyi süt iner